Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ο Άνθρωπος του Νοέμβρη» με τον Πιρς Μπρόσναν στο Θερινό Σινεμά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 08:30 «Ο Άνθρωπος του Νοέμβρη» με τον Πιρς Μπρόσναν στο Θερινό Σινεμά

Προβολές στις 14, 16, 17 και 18 Ιουλίου.

Το Θερινό Σινεμά του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης συνεχίζει με την προβολή της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Νοέμβρη» με τον Πιρς Μπρόσναν, απόψε Τετάρτη 14 Ιουλίου, στις 21.15, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Με κωδικό όνομα, «The November Man», ο Πίτερ Ντέβερο (Πιρς Μπρόσναν) είναι ένας πρώην πράκτορας που επανέρχεται από τη σύνταξη στην ενεργό δράση για να να προστατεύσει την πολύτιμη μάρτυρα Άλις Φουρνιέ (Όλγκα Κιουριλένκο) που θα μπορούσε να ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω από μια συνωμοσία δεκαετιών. Θα ανακαλύψει σύντομα πως η αποστολή του, τον έχει κάνει στόχο ενός παλιού του φίλου και προστατευόμενο της CIA, του Ντέιβιντ Μέισον (Λουκ Μπρέισι).

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μπιλ Γκρέιντζερ, «There Are No Spies», από την δημοφιλή σειρά βιβλίων November Man, η ταινία μας παρουσιάζει τον απρόσιτο, σκληρό και επικίνδυνο πρώην πράκτορα της CIA Πίτερ Ντέβερο, o οποίος έχει πια βγει στη σύνταξη, αλλά αναγκάζεται να επανέλθει στην υπηρεσία για να αντιμετωπίσει έναν πρώην μαθητή του, μια Ρωσική συνωμοσία, τη μαφία και τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Πιρς Μπρόσναν υποδύεται έναν πράκτορα σκληροτράχηλο, κοσμοπολίτη, κυνικό, κομψό και θανατηφόρο. Γυρισμένη στη Σερβία και το Μαυροβούνιο η ταινία είναι το απόλυτο κυνήγι της γάτας με το ποντίκι, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπίας γεμάτη από σασπένς, ρυθμό, στιλ και δυνατές σκηνές δράσης.

Πρωταγωνιστούν:
Πιρς Μπρόσναν, Λουκ Μπρέισι , Όλγα Κιουριλένκο, Λαζάρ Ριστόβσκι, Μπιλ Σμίτροβιτς

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Ντόναλντσον Σενάριο: Μάικλ Φιντς και Καρλ Γκάντζουσεκ
Παραγωγή: Μπο Σαντ Κλερ, Σίραμ Ντας
Φωτογραφία: Ρομαίν Λακουρμπά
Μοντάζ: Τζον Γκίλμπερτ
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κέβιν Κάβανο
Κοστούμια: Μπογιάνα Νικίτοβιτς

Μουσική: Μάρκο Μπελτράμι

Διάρκεια: 108'

Δείτε το trailer:

 

 

Θα ακολουθήσει η παιδική ταινία «Το μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα» , στις 20 και 21/7.

Info:

ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ/ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:15/ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 3€,
Facebook
: Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης - Επίσημη Σελίδα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Τηλ: 2231033325 ήμερες και ώρες γραφείου.