Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θύμιος Καραΐσκος: «Ο πολιτισμός είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα μας »

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 09:07 Θύμιος Καραΐσκος: «Ο πολιτισμός είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα μας »

«Θα είμαστε δίπλα στο ΔηΠεΘε Ρούμελης, όπως δίπλα του, με υψηλές προσδοκίες καλούμε να είναι όλοι οι Λαμιώτες....», τονίζει ο Δήμαρχος Λαμιέων σε ανάρτησή του.

Ο πολιτισμός στην πόλη μας είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα μας, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος παρακολούθησε στη θερινή σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου την πρεμιέρα της παράστασης «Υλικό Καποδίστριας», μια συμπαραγωγή του ΔηΠεΘε Ρούμελης με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας, όπου πρωταγωνιστεί ο Νίκος Ορφανός (δείτε εδώ).

Πιο συγκεκριμενα με τις δυο παραστάσεις που ανέβηκαν στην πόλη μας ο Δήμαρχος Λαμιέων σε ανάρτηση που έκανε στο facedook αναφέρει:

«Δυο ημέρες θεατρικής γιορτής
-
Μπορεί να περνάμε μέρες καύσωνα, αλλά το κοινό της πόλης μας έδωσε το παρόν στις δύο ημέρες των παραστάσεων του ΔηΠεΘε Ρούμελης, που παρουσίασε τη συμπαραγωγή του για το φετινό καλοκαίρι με το ΔηΠεΘε Καλαμάτας «Υλικό Καποδίστριας», στο θερινό δημοτικό μας θέατρο.
-
Μία σύγχρονη ματιά επάνω στη ζωή του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας, με υψηλή αισθητική, εξαιρετικές ερμηνείες και απαράμιλλη ατμόσφαιρα.


 

Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, που αψήφησε τις υψηλές θερμοκρασίες, μας γέμισε χαρά για τη νέα πορεία του θεάτρου μας, καθώς η παράσταση που είδαμε ήταν μια εξαιρετική πρόγευση του νέου του προγραμματισμού.

Ο πολιτισμός στην πόλη μας είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα μας και θα είμαστε δίπλα στο ΔηΠεΘε Ρούμελης, όπως δίπλα του, με υψηλές προσδοκίες καλούμε να είναι όλοι οι Λαμιώτες.
-
Η παράσταση συνεχίζει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί έναν εξαιρετικό πρεσβευτή της πόλης μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια και αναμένουμε τις νέες του παραγωγές».

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Λαμιέων και περισσότερες φωτογραφίες...