Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μουσικές Μνήμες για το Μίκη Θεοδωράκη» στη Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 22:27 «Μουσικές Μνήμες για το Μίκη Θεοδωράκη» στη Στυλίδα

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 18:30', στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας" στο Πάρκο του Λαού

Ο Δήμος Στυλίδας σας προσκαλεί στο μουσικό αφιέρωμα «Μουσικές Μνήμες για τον Μίκη Θεοδωράκη» που συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤΕ.), στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντα κορυφαίου μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη με τη συνεργασία της Χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας (Μ.Ο.Σ.). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 18:30’, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας" στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα, με ελεύθερη είσοδο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τραγούδια του συνθέτη από όλες τις περιόδους της καλλιτεχνικής του δημιουργίας με τη συμμετοχή της μεικτής Χορωδίας του Μ.Ο.Σ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Κοντογιάννη. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Βασιλική Καρακώστα (τραγούδι), ο σολίστας Μανώλης Καραντίνης (μπουζούκι), η Λεμονιά Κελεπούρη (πιάνο- ακορντεόν), ο Στέλιος Κατσίβελος (μπουζούκι), ο Κώστας Αναστασίου (κιθάρα- μπάσο) και ο Ευθύμιος Τσακωνίτης (ντραμς).

Σεβόμενοι όλους τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλες τις επίσημες οδηγίες και τους ισχύοντες κανονισμούς.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Ο.Σ.Κ.