Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δρ. Λεωνίδας Μοίρας παρουσίαζει το βιβλίο του με τίτλο «Η Ελληνική Επανάσταση μέσα από τα μάτια των Οθωμανών»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 16:44 Ο Δρ. Λεωνίδας Μοίρας παρουσίαζει το βιβλίο του με τίτλο «Η Ελληνική Επανάσταση μέσα από τα μάτια των Οθωμανών»

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας.

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Φθιώτιδας, σας προσκαλεί την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11), στην παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Οθωμανικής Ιστορίας Λεωνίδα Μοίρα, με τίτλο «Η Ελληνική Επανάσταση μέσα από τα μάτια των Οθωμανών».

Ο Λεωνίδας Μοίρας είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Νεότερη Οθωμανική Ιστορία από το Τμήμα Ιστορίας του İstanbul Üniversitesi. Το 2019 έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα από το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2019 είναι εντεταλμένος διδάσκων στο πεδίο «Ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Ε.Κ.Π.Α., ενώ το 2020 κυκλοφόρησε η μονογραφία του με τίτλο «Η Ελληνική Επανάσταση μέσα από τα μάτια των Οθωμανών».