«Εδώ Πολυτεχνείο: Από την εξέγερση του Νοέμβρη στους αγώνες του σήμερα» - Εκδήλωση των Φίλων Μουσείου Εθνικής Αντίστασης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 13:07 «Εδώ Πολυτεχνείο: Από την εξέγερση του Νοέμβρη στους αγώνες του σήμερα» - Εκδήλωση των Φίλων Μουσείου Εθνικής Αντίστασης

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας.

Ο Δήμος Λαμιέων, το «Σωματείο Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης», η Πολιτιστική ομάδα του Σ.Ε.Π.Ε. Φθιώτιδας και ο Σύλλογος Φοιτητών Λαμίας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Εδώ Πολυτεχνείο: Από την εξέγερση του Νοέμβρη στους αγώνες του σήμερα», την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021, στις 19:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων.

Ομιλίες:

- «Οι φοιτητές της Φθιώτιδας στον αντιδικτατορικό αγώνα» από την Χαρά  Παρμενοπούλου, μέλους του Δ.Σ. του Σωματείου «Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης»  και του Συλλόγου Σπουδαστών Φθιώτιδας (1974-77).

- «Το Πολυτεχνείο και οι αγώνες του σήμερα» από τον Σταμάτη Σερίφη, αντιπρόεδρο του Συλλόγου φοιτητών  του τμήματος Φυσικής Λαμίας.

Θα λειτουργήσει έκθεση με φωτογραφικό και αρχειακό υλικό.

Η εκδήλωση θα κλείσει με  συναυλία από την Πολιτιστική ομάδα της ΕΛΜΕ  με  τραγούδια του αγώνα.

 


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση