Η 1η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Olina Tsigkasova στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 08:06 Η 1η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Olina Tsigkasova στη «Χώρα»

Έναρξη: Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στον Τόπο Τεχνών Χώρα, με ελεύθερη είσοδο.

Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε στον Τόπο Τεχνών "Χώρα", στα Λελέικα Υπάτης την 1η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Olina Tsigkasova με τίτλο "Beauties and Beasts".

Διάρκεια έκθεσης:

Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Δεκεμβρίου
Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Δεκεμβρίου
Ώρες: από τις 12.00 έως τις 19.00

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα:

Με λένε Olina Tsigkasova. Γεννήθηκα στην Πράγα Τσεχία. Εκεί μεγάλωσα και σπούδασα Οικονομικό λύκειο και Αγγλική φιλολογία. Τότε γνώρισα και τον άντρα μου οποίος είναι και ο λόγος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Μαζί αποκτήσαμε 2 παιδιά.

Η ζωγραφική και συγκεκριμένα η προσωπογραφία με συνοδεύει από την εφηβεία μου και ήταν πάντα ένας τρόπος χαλάρωσης και φυγής από τα καθημερινά προβλήματα και τις δυσκολίες μιας κοπέλας αυτής της ηλικίας. Το 2019 αναζήτησα ξανά αυτή την αίσθηση και από τότε προσπαθώ να εξελίσσομαι με ακρυλικά χρώματα όχι μόνο σε προσωπογραφίες αλλά γενικώς σε αυτή όμορφη τέχνη που λέγεται ζωγραφική. Ακολουθώ μαθήματα εικαστικών του Δήμου Λαμίας, επίσης πήρα μέρος με την φίλη μου στην δράση του Δήμου μας να κάνουμε
την πόλη μας πιο όμορφη ζωγραφίζοντας τα κουτιά του ΟΤΕ (ΚΑΦΑΟ).

Έχω κάνει μικρές μικτές έκθεσης και διαδικτυακά με θέμα Γυναίκα. Αυτή είναι όμως η πρώτη μου ατομική έκθεση και ευχαριστώ πολύ τον Μάκη για την ευκαιρία αυτή!

Πληροφορίες: 22310 51075 & xwra.gr

Info:
Ατομική έκθεση ζωγραφικής
της Olina Tsigkasova με ελεύθερη είσοδο
Διάρκεια: 4-12 Δεκεμβρίου 2021
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.xwra.gr

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19:

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ γίνεται τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων).

Το 15ο Φεστιβάλ Οίτης πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λαμιέων και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.Σ.Τ.Ε).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση