Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 11:33 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, το 2ο Φεστιβάλ Εκδηλώσεων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας στο χώρο του σχολείου.

Είναι η γιορτή του Συλλόγου, είναι η μέρα που αντιλαμβανόμαστε ως μία ημέρα συνάντησης, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας των μελών του Συλλόγου, των μαθητών και μαθητριών, της εκπαιδευτικής κοινότητας και της ευρύτερης κοινωνίας της πόλης μας

Ευχαριστούμε όλους τους ομιλητές και τους παρευρισκόμενους, τον κ. Μαρκόπουλο Σάββα, την κα Αναστασία Φρόντζου – Χρηστίδη, την Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Ladies Gym και τις υπεύθυνες Άννα και Νατάσα Ρούλια, καθώς και την καθηγήτρια χορού κα Δημουλά Σοφία, τσύγχρονο Ωδείο Λαμίας ΚΕΦΟΣ και τον υπεύθυνο κ. Παναγιώτη Κέφο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, ιδιαίτερα, το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου , το Διευθυντή του σχολείου μας κ. Σκαφίδα Γεώργιο κι όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου ,καθώς και όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση.

Τυχερός της κλήρωσης, που κέρδισε το μεγάλο δώρο (έναν υπολογιστή DELL OPTIPLEX 7010, intel core i3 3220/3,30GHz/ 4GB/120GB SSD/500GB HDD + MONITOR DELL P2212 αξίας 300 ευρώ ), υπήρξε το μέλος του Συλλόγου μας κ. Γαλώνης Κων/νος στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα τυχερός, με υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά του.

Διαβάστε περισσότερα για το Φεστιβάλ ΕΔΩ.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση