Λαμία: Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης έφερε άρωμα Κρήτης στη βιβλιοπαρουσίασή του (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 13:54 Λαμία: Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης έφερε άρωμα Κρήτης στη βιβλιοπαρουσίασή του (ΦΩΤΟ)

Στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο "Blind Pig" βρέθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου ο συγγραφέας πολλών επιτυχιών, όπως ο "Σασμός", για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης μαζί με το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο: Κατά Ιωάννη, ήρθε και στη Λαμία.

Ο συγγραφέας του επιτυχημένου μυθιστορήματος "Σασμός", το οποίο εξελίχθηκε και σε επιτυχημένη σειρά, συναντήθηκε με πλήθος κόσμου και  υπέγραψε τα βιβλία του, σε μια υπέροχη βραδιά.

Προσέφερε μάλιστα ο ίδιος και μοναδική ρακή στους παρευρισκόμενους, φέρνοντάς μας την Κρήτη... ακόμα πιο κοντά!

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το βιβλιοπωλείο Βιβλιοαγορά Μπέτσης, το Σύλλογο Κρητικών Φθιώτιδας και τις Εκδόσεις Μίνωας, με τη Μαρία Τσατζαλή στο συντονισμό και το Νίκο Παπαγεωργίου στην αφήγηση.

Facebook: Σπύρος Πετρουλάκης - Spiros Petroulakis

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση