Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησαν οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις καλοκαιρού στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 07:58 Ξεκίνησαν οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις καλοκαιρού στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Μουσική, τραγούδια, θερινός κινηματογράφος, εκθέσεις ζωγραφικής, βιβλιοπαρουσιάσεις είναι μερικές από τις εκδηλώσεις που υποδέχονται το καλοκαίρι στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Οι εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει και έπεται συνέχεια.

Διαβάστε την ανάρτηση της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή και δείτε το πρόγραμμα:

«Δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης υποδοχής ο Ιούλιος, από αυτή που ετοίμασαν οι δραστήριοι και πάντα δημιουργικοί Σύλλογοι του Δήμου μας. Το χθεσινό Σαββατόβραδο γέμισε από υπέροχες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια με τον θερινό κινηματογράφο, στην Κάτω Τιθορέα, να ανοίγει τις πόρτες του με την 4η Χορωδιακή Συνάντηση, που διοργάνωσε η Χορωδία Κάτω Τιθορέας και το Δασύλλιο της Ελάτειας να κατακλύζεται από κόσμο, χάρη στην όμορφη λαϊκή βραδιά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελάτειας.

Άψογες διοργανώσεις, άξιες συγχαρητηρίων! "Ταξιδέψαμε" μουσικά στον χρόνο και θυμηθήκαμε εποχές, προ πανδημίας, ξέγνοιαστες και χαρούμενες, που τόσο είχαμε επιθυμήσει.

Εξίσου αξιόλογα και μαγικά προβλέπονται και τα υπόλοιπα βράδια του Ιουλίου και του Αυγούστου, αφού τόσο ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας "ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ ΦΙΝΟΣ", όσο και όλοι οι Σύλλογοι της Ελάτειας, από κοινού, έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με πλήθος δράσεων και επιλογών.

Σινεμά για μικρούς και μεγάλους, μουσική για όλα τα γούστα, ζωγραφική, θέατρο, εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, είναι μερικές από τις εκδηλώσεις που έχουν ετοιμάσει οι αεικίνητοι Σύλλογοί μας και μας υπόσχονται ένα "καυτό" καλοκαίρι! Εσείς δεν έχετε παρά να "φορέσετε" την καλύτερή σας διάθεση και να έρθετε να απολαύσετε μαζί μας υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές...»