Πανσέληνος στην αρχαία Πρόερνα με Ελένη Τσαλιγοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 10:17 Πανσέληνος στην αρχαία Πρόερνα με Ελένη Τσαλιγοπούλου

Στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Μνημεία στην Πανσέληνο» και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, ο Δήμος Δομοκού και ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δομοκού με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς και του ΟΠΑΣΤΕ, διοργανώνει μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας ακρόπολης Πρόερνας.

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:30, η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Τσαλιγοπούλου θα βρίσκεται κάτω από το φως του φεγγαριού στην Αρχαία Πρόερνα.

Συγχρόνως με την ευγενική υποστήριξη του Σ.Ε.Α.Φ. θα γίνει αστροπαρατήρηση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αστροπερπατήματα».

9:30μ.μ.: Παρουσίαση: Τεχνική της Αστροφωτογραφίας – Τηλεσκόπια, Ομιλητής Δεληγεωργόπουλος Δημήτρης, Τεχνικός Σ.Ε.Α.Φ., Αστροφωτογράφος

10:00μ.μ.: Αστροπαρατήρηση και live μετάδοση της παρατήρησης στο χώρο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση