Μουσικό φινάλε για τα «Θερμοπύλεια 2022» με τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 15:16 Μουσικό φινάλε για τα «Θερμοπύλεια 2022» με τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων που απόλαυσε τη μελωδική συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη έπεσε η αυλαία των τριήμερων εκδηλώσεων «Θερμοπύλεια 2022», κάτω από το λαμπρό φωτισμό του μνημείου του Λεωνίδα.

Για μια ακόμη χρονιά τον καθιερωμένο θεσμό των Θερμοπυλείων αγκάλιασε η μαζική συμμετοχή των πολιτών, επισφραγίζοντας τη μοναδικότητα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Λαμιέων.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος μετά το τέλος της μεγαλειώδους συναυλίας και τη λήξη των τριήμερων εκδηλώσεων σε μήνυμά του τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ο καθιερωμένος θεσμός των «Θερμοπυλείων», αποτελεί την ύψιστη απόδοση τιμής στους προγόνους μας που θυσιάστηκαν στο ιερό πεδίο των Θερμοπυλών, αλλά και τη διαχρονική «αποτύπωση» των υψηλών ιδανικών που «αναβλύζουν» ακόμη και σήμερα από την ιστορική μάχη στο «πεδίο της καθημερινότητας» μας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση