Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή περιοδεία του «Κατά Φαντασίαν Ασθενή»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 14:30 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή περιοδεία του «Κατά Φαντασίαν Ασθενή»

Πραγματοποιήθηκαν 24 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα!

Σε ένα δύσκολο καλοκαίρι, τολμήσαμε να σχεδιάσουμε μια εξωστρεφή περιοδεία σε 30 πόλεις, πιστοί στην καταστατική μας αποστολή, ώστε να διαδώσουμε την ποιότητα της δουλειάς μας.

Ξεκινήσαμε με την ακύρωση της πρώτης εβδομάδας παραστάσεων, λόγω νόσησης των μισών μελών του θιάσου μας. Ξεπεράσαμε κακοκαιρίες, τραυματισμούς, και άλλες κακοκαιρίες, πραγματοποιώντας 24 παραστάσεις, με εξαιρετική επιτυχία, καλλιτεχνικά, επικοινωνιακά και εισπρακτικά.

Δυστυχώς, η νόσηση, για τρίτη φορά, μελών του θιάσου, μας ανάγκασε να ματαιώσουμε την κεντρική μας Αθηναϊκή παράσταση στο κηποθέατρο Παπάγου, με 400 εισιτήρια ήδη προπωλημένα, την αγορασμένη μας παράσταση από το δήμο Αθηναίων στον Κολωνό, καθώς και τις παραστάσεις μας σε Κορυδαλλό και Χαλκίδα.

Η συνεχιζόμενη νόσηση των ηθοποιών δε μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε το φινάλε μας στη Λαμία. Είμαστε αναγκασμένοι να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα των παραστάσεών μας μία εβδομάδα νωρίτερα.

Πραγματοποιήσαμε 24 παραστάσεις στις εξής πόλεις:

1. Πέρδικα Θεσπρωτίας
2. Ιωάννινα
3. Ξάνθη
4. Κομοτηνή
5. Θεσαλονίκη
6. Πάτρα
7. Φάληρο
8. Νέα Μάκρη
9. Ηλιούπολη
10. Νίκαια
11. Ήλιδα
12. Βύρωνα
13. Πειραιά
14. Λαύριο
15. Πόρτο Ράφτη
16. Λίμνη Ευβοίας
17. Καρπενήσι
18. Βριλήσσια
19. Αιγάλεω
20. Λιβαδειά
21. Συκεές
22. Αχαρνές
23. Τρίκαλα

Η θερινή σεζόν για το ΔηΠεΘε Ρούμελης ολοκληρώνεται εδώ.

Σύντομα θα ανακοινωθεί ο φθινοπωρινός προγραμματισμός.

Έγραψαν για την παράσταση:

«μια ωδή στην χαρά, στο θέατρο και την μουσική! Ένας Μολιέρος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, με έναν θίασο που μαζί με τα λιτά σκηνικά, την ζωντανή μουσική και τα τραγούδια, δημιουργεί μια απολαυστική νέα εκδοχή του “Κατά Φαντασίαν Ασθενούς”.»
Entertainment weekly

«Ένας εκρηκτικός, σαρωτικός Θανάσης Τσαλταμπάσης στον ρόλο του αρρώστου αλλά υγιέστατου, φιλοχρήματου Αργκάν ”αλωνίζει” στην κυριολεξία την σκηνή, επιβάλλοντας με πειθώ το ούτως ή άλλως εξαιρετικό του ταλέντο.»
Reformer.gr

«Μια τρομερή ομάδα κατέλαβε τη σκηνή και έδειξε από νωρίς-νωρίς ότι το τάλαντο, η πρόβα, η σκληρή δουλειά και το κατάλληλο στήσιμο κάνουν τη διαφορά σε ένα τέτοιο έργο. Με την υπογραφή του Κώστα Γάκη, ο οποίος διασκεύασε, έγραψε, σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε και τη μουσική, με τα υπέροχα κοστούμια του Κωνσταντίνου Ζαμάνη, με τη μουσική στήριξη και πολλά περισσότερα, οι ηθοποιοί κατέλαβαν το θέατρο.»
noizy.gr

«Μία έξυπνη παράσταση που τιμά τον Μολιέρο και καταφέρνει να δώσει σάρκα και οστά με ευρηματικό τρόπο σε ένα από τα πιο δημοφιλή του έργα. Μία παράσταση που δεν κουράζει, αποσπά αυθόρμητα το γέλιο και χαρίζει δύο ώρες σχεδόν ανόθευτης ψυχαγωγίας.»
News 247

«Αριστουργηματικός Μολιέρος με εκπαιδευτική λειτουργικότητα. Μια σημαντική παράσταση-πρόταση, από τις σημαντικότερες που έχω δει στις τέσσερις δεκαετίες της συνεχούς και συνεπούς θεατρικής πορείας μου.»
grafein.wordpress.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση