Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων για τους μη επιλεγέντες στο πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 08:00 Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων για τους μη επιλεγέντες στο πρόγραμμα

Μέχρι αύριο Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Σας ενημερώνουμε, ότι από αύριο 14 Σεπτεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων εγγραφής στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαμιέων για το σχολικό έτος
2022 – 2023 για τους μη επιλεγέντες στο πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022 – 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11, 22310-22322, 22310-30730) καθημερινά από τις 8.30 π.μ. έως 02.00 μ.μ. και να υποβάλλουν την αίτηση εγγραφής τους προσκομίζοντας παράλληλα τα οριστικά αποτελέσματα της αίτησης τους στο πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022 – 2023 (εκτύπωση αποτελεσμάτων με είσοδο με τους κωδικούς taxisnet του κάθε αιτούντα στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ) στα οποία αναγράφεται η μοριοδότηση τους και βεβαιώνεται ότι παρά την πληρότητα του φακέλου τους δεν έλαβαν voucher.

Συγχρόνως, συνεχίζονται οι εγγραφές των παιδιών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαμιέων που ήταν ανάμεσα στους επιτυχόντες του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην Λαμία, 13 Σεπτεμβρίου 2022 προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» και έχουν λάβει ήδη το voucher.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 11
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 – 22322, 22310 – 30730
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση