Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων στο Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 10:42 Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων στο Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας

Εγγραφές καθημερινά από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου -  Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Αγαπητοί μας χορευτές και χορεύτριες, αγαπητοί μας χορωδοί, μέλη, γονείς και φίλοι του Λυκείου.

Μια νέα χορευτική και όχι μόνο χρονιά αρχίζει για το ΛτΕ Λαμίας με αισιοδοξία και χαμόγελο, προσδοκίες και πάγιο στόχο τη σταθερά ανερχόμενη ποιότητα των δράσεών του, αλλά και έμφαση στην ασφάλεια των  συμμετεχόντων σ' αυτές.

Αγαπητοί μαθητές-χορευτές που πετύχατε  την εισαγωγή σας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με μεγάλη χαρά σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε να έχετε μια ωραία, συναρπαστική και δημιουργική φοιτητική ζωή.

Όσοι πάλι θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε ή και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, ευχόμαστε να έχετε δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία να συνεχίσετε.Να είστε όλοι υγιείς και να μην σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας.

Το λύκειό μας θα περιμένει με χαρά να εξακολουθήσετε να συμμετέχετε στις δράσεις του, όσο σας επιτρέπουν οι νέες υποχρεώσεις σας.

Οι εγγραφές αρχίζουν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 και έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά 10-12 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Μετά την έναρξη των μαθημάτων θα συνεχίζονται κατά τις ημέρες και ώρες αυτών.

Τα μαθήματα αρχίζουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.

Σας περιμένουμε λοιπόν στα γραφεία του Λυκείου στην οδό Παλαιολόγου 26 (τηλ. 22310 22582) για την εγγραφή σας σε ένα ή και περισσότερα ΚΛΕΙΣΤΑ και ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ τμήματα που θα δημιουργηθούν και ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσουν απρόσκοπτα, αδιάκοπα και ανέφελα αυτή τη φορά.

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν και για τα οποία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές είναι:

Τμήμα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Διδάσκει: Ευάγγελος Τραγανός

Ειδικό τμήμα εκμάθησης ΚΡΗΤΙΚΩΝ & ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ χορών

Διδάσκει: Ευάγγελος Τραγανός

Τμήμα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Διδάσκει: Χαράλαμπος Ριμπάς

Μπορείτε να δείτε τα βιογραφικά σημειώματα των διδασκόντων καθώς και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα λειτουργίας των τμημάτων στην επίσημη ιστοσελίδα του Λυκείου στον παρακάτω σύνδεσμο:

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Λειτουργίας 2022-2023

Το πρόγραμμα αυτό ενδέχεται να τροποποιηθεί εφόσον κριθεί απαραίτητο.

 Τα μαθήματα αρχίζουν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν και φέτος, για 48η χρονιά, όλοι μαζί να διατηρήσουμε, μέσα από τις δράσεις του Λυκείου, την πλούσια πολιτισμική μας παράδοση.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χορευτική χρονιά!

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.

www.lykelam.gr | Επικοινωνία

Facebook: Λύκειον των Ελληνίδων Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση