Βραβεύτηκαν οι Αριστούχοι της Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 08:04 Βραβεύτηκαν οι Αριστούχοι της Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Τελετή βράβευσης των Αριστούχων εισαχθέντων μαθητών σε ΑΕΙ από το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών.

Για 15η συνεχόμενη χρονιά το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών πραγματοποίησε την καθιερωμένη τελετή βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων Φθιώτιδας, που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2022.

Η εκδήλωση έγινε το πρωί της Κυριακής (18/9) στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Λαμίας και παρόντες ήταν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ.κ. Συμεών, πατέρας Νεόφυτος Ραφαηλίδης, ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κοτρωνιάς και Θέμης Χειμάρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Μπεσλεμές, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα, καθώς και οι μαθητές με τους γονείς και τους συγγενείς, που ήθελαν να είναι δίπλα τους στη σημαντική αυτή στιγμή. 


 
Μετά το τέλος της τελετής βράβευσης, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου που βρίσκεται στο χώρο του κάστρου.

Δείτε φωτογραφίες από τις βραβεύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση