O Δρ Βασίλης Μαστρογιάννης παρουσιάζει το βιβλίο του «Ανυπότακτη ψυχή»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 10:03 O Δρ Βασίλης Μαστρογιάννης παρουσιάζει το βιβλίο του «Ανυπότακτη ψυχή»

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο χώρο εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης, στο Γοργοπόταμο.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από την ανατίναξη της Γέφυρας Γοργοποτάμου, οι Εκδόσεις Φίλντισι, ο Δήμος Λαμιέων, το Σωματείο «Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης», Ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι : «Νεολαίας Γοργοποτάμου -  Η Ζωοδόχος Πηγή», «Νέου Κρικέλλου», και «Κουμαριτσίου» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ανυπότακτη ψυχή» του Δρ Δημοσίου Δικαίου Βασίλη Μαστρογιάννη, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:00, στο χώρο εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης στο Γοργοπόταμο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

- Γιάννης Πανούσης, Ομότιμος Καθηγητής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

- Βασιλική Λάζου, Δρ Ιστορίας, Διδάσκουσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

- Ευάγγελος Αυδίκος, Ομότιμος  Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

- Κώστας Τσιαλαφούτας, Πρόεδρος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιώργος Σιμόπουλος, Δημοσιογράφος – Διευθύνων Σύμβουλος του Τηλεοπτικού Σταθμού STAR Κεντρικής Ελλάδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση