Ο Φιλόλογος Δημήτρης Νάτσιος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 15:09 Ο Φιλόλογος Δημήτρης Νάτσιος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

Με τίτλο «Ιστορία του Ευρυτανικού Τύπου (1865-2021)» - Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας.

Ο Σύνδεσμος Ευρυτάνων Φθιώτιδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Φιλόλογου Δημητρίου Νάτσιου με τίτλο «Ιστορία του Ευρυτανικού Τύπου (1865 – 2021)» τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας (Πλατεία «Διάκου», Λαμία).

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Κωνσταντίνος Αθ. Μπαλωμένος Καθηγητής Φυσικός και αφορά εργασία και αρχειακή έρευνα 30 ετών που συνέγραψε και εξέδωσε ο Φιλόλογος – Καθηγητής Δημήτριος Θ. Νάτσιος, ενώ θα γίνει έκθεση 150 Ευρυτανικών Εφημερίδων και Περιοδικών.

Πρόκειται για εφημερίδες ή περιοδικά που ίδρυσαν και εξέδωσαν Ευρυτάνες – Ευρυτανικές Αδελφότητες και Ενώσεις - Ευρυτανικοί Σύλλογοι και Σύνδεσμοι στην Κωνσταντινούπολη, στην Ελλάδα, στην Αμερική, στη Γερμανία και άλλες, που εξεδόθησαν στην Ευρυτανία.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Όλγα Λαθύρη, Ευρυτανικής καταγωγής, Δημοσιογράφος του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Δείτε το πρόγραμμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση