Λαμία: Στην Πλατεία Πάρκου το 5ο Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 14:18 Λαμία: Στην Πλατεία Πάρκου το 5ο Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας

Από τις 18:00 έως τις 22:00, στην Πλατεία Πάρκου - Με θέμα: «Ταξιδεύοντας στο Ευ Ζην της Ψυχικής Υγείας».

Τη διεξαγωγή του 5ου Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας, με θέμα «Ταξιδεύοντας στο Ευ Ζην της Ψυχικής Υγείας», συνδιοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων με τους  φορείς ΕΠΑΨΥ (Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας), ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος (Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος), Κοι.Σ.Π.Ε. «ΑΝΕΜΩΝΗ» (Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης «ΑΝΕΜΩΝΗ»), ΠΕΨΥκΚΑ (Πρότυπη Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αρωγής), ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και Τ.Ο.Π.Ψ.Υ. (Τοπική Ομάδα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας) .

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, από τις 18:00 έως τις 22:00, στην Πλατεία Πάρκου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ψυχικής υγείας και στίγματος.

Διοργανώνεται στα πλαίσια  της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας 2022, το φετινό μήνυμα της οποίας είναι: «Ας κάνουμε την ψυχική υγεία και την ευημερία παγκόσμια προτεραιότητα» για τη διασφάλιση ενός πιο ελπιδοφόρου αύριο για τις κοινωνίες.

Οι δράσεις - εκδηλώσεις απευθύνονται  σε ενήλικες και παιδιά και περιλαμβάνουν:

Ενημέρωση πολιτών

Έκθεση ζωγραφικής

Έκθεση φωτογραφίας

Βιωματικά και δημιουργικά εργαστήρια  (με τη συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ  Φθιώτιδας και του ΕΝΕΕΓΥΛ Λαμίας)

Εικαστική παρέμβαση από τα Εικαστικά εργαστήρια Δήμου Λαμιέων

Μουσικά δρώμενα

Η εκδήλωση  θα πλαισιωθεί μουσικά με τη φιλική συμμετοχή των:

MINOR2   (A. Δαβανέλλος – Φ. Κουβέλη)

ΜΑΝ  ΕΝΑ

Μουσικό Σχολείο Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση