Χριστουγεννιάτικες δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 13:17 Χριστουγεννιάτικες δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας στα πλαίσια των δράσεων για τους μικρούς της φίλους, διοργανώνει δύο εκδηλώσεις για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, με θέμα τα Χριστούγεννα.

Στην πρώτη δράση την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 έως 13:00, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από τα χείλη της συγγραφέως Εύης Σταματίου την ιστορία του βιβλίου «Ο γλύκας των Χριστουγέννων». Η παρουσίαση θα είναι διαδραστική, θα γίνει στο χώρο του Παιδικού Τμήματος της Βιβλιοθήκης και θα εμπλουτιστεί με σχετικό υλικό.

Η δεύτερη δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 έως 12:30. Πρόκειται για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Χριστούγεννα στην Ελλάδα και στον κόσμο» μέσα από το οποίο οι μικροί μας επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ελληνικά έθιμα των Χριστουγέννων και να περιπλανηθούν στις συνήθειες των άλλων λαών μέσα από ένα εικονικό ταξίδι στον κόσμο.

Λόγω της χωρητικότητας της αίθουσας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 2231067208 (εσωτ. 2) για να κλείσετε θέσεις.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις θα είναι ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση