«Πυροσβέστης» ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 19:58 «Πυροσβέστης» ο Γιάννης Οικονόμου

Σε ρόλο πυροσβέστη βρέθηκε σήμερα στη Βουλή ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην προσπάθεια του να ηρεμήσει τη βουλευτή Φωτεινή Πιπιλή που έχασε την ψυχραιμία της κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις υποκλοπές.

Στην εκρηκτική σημερινή συνεδρίαση το κλίμα οξύνθηκε με τις ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ να ανταλλάσσουν μεταξύ τους βαρύτατες καταγγελίες και χαρακτηρισμούς.

Μέσα σ' αυτό το τεταμένο κλίμα η γαλάζια βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή σηκώθηκε από τη θέση της και κατευθύνθηκε στην πτέρυγα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις.

Μάλιστα όπως καταγράφεται στις κάμερες της Βουλής ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Κώστας Τασούλας, την επανέφερε στην τάξη καλώντας την να επιστρέψει στη θέση της.

Η φωτογραφία που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο δείχνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να σπεύδει να συγκρατήσει τη Φωτεινή Πιπιλή, πιάνοντάς την αγκαζέ και αναγκάζοντας την να επιστρέψει στην θέση της. 

Στο περιστατικό αναφέρθηκε  ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος στη δευτερολογία του σημείωσε ότι «η ένταση και ο διάλογος είναι εντός του πλαισίου της δημοκρατικής λειτουργίας. Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό που είδαμε με την συμπαθέστατη σε εμένα βουλευτή να σηκώνεται από την θέση της και να ζητά τα ρέστα από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξαναγίνει»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση