Τα Καμένα Βούρλα «φόρεσαν» τα γιορτινά τους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 14:54 Τα Καμένα Βούρλα «φόρεσαν» τα γιορτινά τους

Χορευτικά, παιχνίδια με τον Άγιο Βασίλη και πυροτεχνήματα φώτισαν την πόλη…

Μια ζεστή χριστουγεννιάτικη γιορτή, που σκόρπισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα.

Οι νέοι περπάτησαν με τον Άγιο Βασίλη στην παραλία, για να καταλήξουν στο σημείο όπου φωταγωγήθηκαν τα πέντε δέντρα, τη στιγμή που τα πρόσωπα των παιδιών γέμισαν ζωγραφιές και τα χέρια τους δώρα. Οι μικροί μας φίλοι τραγούδησαν τα κάλαντα, ενώ σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στους παρευρισκόμενους προσφέρονταν ζεστό κρασί, τσίπουρο, γλυκά και αλμυρά εδέσματα.

Ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από τον Όμιλο Λαογραφίας και Παράδοσης Καμένων Βούρλων και τη σχολή χορού Αταλάντης «Baila Amor», καθώς και η ανταλλαγή δώρων.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Καμένων Βούρλων, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Αγία Τριάδα», ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Καμένων Βούρλων, ο Σύλλογος Γυναικών Καμένων Βούρλων, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νεανικός Παλμός» και ο Όμιλος Λαογραφίας και Παράδοσης Καμένων Βούρλων.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση