Μουσική δωματίου από τα μουσικά σύνολα του Μουσικού σχολείου Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 11:57 Μουσική δωματίου από τα μουσικά σύνολα του Μουσικού σχολείου Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Στη Δημοτική Πινακοθήκη.

Ένας μουσικός «διάλογος», μια υπέροχη μουσική αρμονία από τα σύνολα του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στη Δημοτική Πινακοθήκη «Αλέκος Κοντόπουλος», «ζωντανεύοντας» με την μουσική δωματίου όλα τα υπέροχα Χριστουγεννιάτικα συναισθήματα μας και όχι μόνο, προσφέροντας μοναδικές στιγμές ηχητικής πανδαισίας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος Λαμιέων για τις γιορτινές ημέρες.

Οι ήχοι των μαθητών του Μουσικού Σχολείου με το πάθος τους να ξεχειλίζει παρουσίασαν ένα ανεπανάληπτο ρεπερτόριο συνθέτοντας το πάζλ της ηχητικής μαγείας στην κεντρική αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας.

Παρόντες ο αναπληρωτής Δημάρχου Θανάσης Ντούζγος και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού Ευμορφία Ρουποτιά ενώ το παρών έδωσε και μουσικόφιλο κοινό που απόλαυσε την ξεχωριστή βραδιά.

Δείτε εικόνες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση