Το τμήμα ΓΑΚ Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 16:07 Το τμήμα ΓΑΚ Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

Γιόρτασαν και τα 50 χρόνια λειτουργίας τους!

Το Τμήμα ΓΑΚ Φθιώτιδας έκοψε την βασιλόπιτά του με το βλέμμα στις νέες δράσεις που έρχονται, για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του, στην πόλη της Λαμίας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη κ.κ. Συμεών, ενώ παρευρέθηκαν οι βουλευτές Ελένη Μακρή, Γεώργιος Κοτρωνιάς, Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Καραΐσκος, η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βίβιαν Αργύρη, οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου, του Δικηγορικού Συλλόγου, της Πανελλήνιας Έκθεσης και του ΤΕΕ, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτιστικών φορέων και συλλόγων καθώς και πολλοί φίλοι των αρχείων.

Η προϊσταμένη κ. Σοφία Βακιρτζηδέλη αναφέρθηκε στο έργο των ΓΑΚ Φθιώτιδας αυτά τα 50 χρόνια, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και περιέγραψε τις δράσεις που θα ακολουθήσουν και θα περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες, συνέδριο τοπικής ιστορίας και ποικίλες δράσεις με στόχο την ανάδειξη της τοπικής ιστορίας.

Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκε το ημερολόγιο του 2023 των ΓΑΚ Φθιώτιδας, σε επιμέλεια της Σοφίας Βακιρτζηδέλη και του ιστορικού Πάνου Σωτηρίου, με αφιέρωμα σε τοπόσημα της πόλης μας, συνοδευόμενα από ιστορικά σημειώματα.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση