Βραδιά ποίησης και μουσικής από τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέας Βράχας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 11:02 Βραδιά ποίησης και μουσικής από τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέας Βράχας

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου - Δείτε πώς θα δηλώσετε συμμετοχή, για να απαγγείλετε τα δικά σας ποιήματα.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Βράχας και ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων διοργανώνουν Βραδιά Ποίησης & Μουσικής με τίτλο «Όταν οι Στίχοι Γίνονται Φως».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 18:00 στο Studio Project Photography (Έσλιν 51) με ελεύθερη είσοδο.

Τα ποιήματα θα συνοδέψει με την κιθάρα του ο Συνοδινός Δρόσος.

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε απαγγέλλοντας ένα δικό σας ποίημα ή ένα ποίημα που σας ενέπνευσε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα παρακάτω emails.

Δηλώσεις συμμετοχής για απαγγελίες ποιημάτων μέχρι 28/01 στη σελίδα www.neavracha.gr και στα emails:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για επικοινωνία με το Σύλλογο Νέας Βράχας)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για επικοινωνία με τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση