Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βραδιά ποίησης και μουσικής από τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέας Βράχας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 11:02 Βραδιά ποίησης και μουσικής από τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέας Βράχας

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου - Δείτε πώς θα δηλώσετε συμμετοχή, για να απαγγείλετε τα δικά σας ποιήματα.

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Βράχας και ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων διοργανώνουν Βραδιά Ποίησης & Μουσικής με τίτλο «Όταν οι Στίχοι Γίνονται Φως».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 18:00 στο Studio Project Photography (Έσλιν 51) με ελεύθερη είσοδο.

Τα ποιήματα θα συνοδέψει με την κιθάρα του ο Συνοδινός Δρόσος.

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε απαγγέλλοντας ένα δικό σας ποίημα ή ένα ποίημα που σας ενέπνευσε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα παρακάτω emails.

Δηλώσεις συμμετοχής για απαγγελίες ποιημάτων μέχρι 28/01 στη σελίδα www.neavracha.gr και στα emails:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για επικοινωνία με το Σύλλογο Νέας Βράχας)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για επικοινωνία με τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών)