Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Λογοτέχνες Φθιώτιδας έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 14:17 Οι Λογοτέχνες Φθιώτιδας έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ)

Παρουσία πολλών μελών και φίλων του, ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, που ευλόγησε ο π. Δημοσθένης, στις 22-1-2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου, Κώστας Τσιαλαφούτας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τόνισε τα εξής:

«Εύχομαι το νέο έτος 2023 να  φέρει πρωτίστως υγεία, η οποία δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια, επίτευξη των στόχων σας, αγάπη, ανθρωπιά και ειρήνη σε όλον τον κόσμο. Και βέβαια περισσότερη λογοτεχνία, και να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση, όλοι μας, πολίτες και φορείς, με τη συμμετοχή μας και τη στήριξή μας στον πολιτισμό.»

Την εκδήλωση χαιρέτισαν:  Η εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Ευθυμίου Καραΐσκου και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κ. Ευμορφία Ρουποτιά και η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων κ. Βίβιαν Αργύρη , οι οποίες τόνισαν την αξία της λογοτεχνίας και την πολιτιστική προσφορά του Ομίλου στη Λαμία και στη Φθιώτιδα.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας που αντιστοιχούσε  σε δύο τόμους του περιοδικού του Ομίλου  «ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ», με σημαντικά αφιερώματα («Ο Γοργοπόταμος στην Αντίσταση 1940-1944  -  Ελληνική Επανάσταση 1821-2021, Διακόσια χρόνια ελευθερίας » και «Σπύρος Ι. Ματσούκας – Ο εθνικός ζητιάνος και σαλπιγκτής της λευτεριάς», κέρδισε ο πρώην Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Γιώργος Λάμπρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : Ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Παναγιώτης Φώσκολος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας και πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Μπέτσιος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι : κ. Δημήτρης Ηλ. Κυρίτσης, Δημήτρης Μητσόπουλος και Κώστας Σταυρογιάννης, το Μέλος του Δ.Σ. Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Ευαγγελία Δημοπούλου και ο Πρόεδρος  Φίλων του Δάσους Λαμίας κ. Πάρης Φούντας.

Δείτε φωτογραφίες: