Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Λαμιώτισσα Ιωάννα Παπαλέξη παρουσιάζει τη νέα της ποιητική συλλογή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 10:06 Η Λαμιώτισσα Ιωάννα Παπαλέξη παρουσιάζει τη νέα της ποιητική συλλογή

Την Πέμπτη, 30 Μαρτίου και ώρα 7.30 μ.μ., στο Βιβλιοπωλείο Επίπεδο.

Ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και οι Χρόνος Εκδόσεις, σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής «Ερωτ-εύσημα» της Ιωάννας Παπαλέξη, την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 και ώρα 7.30 μ.μ. , στο Βιβλιοπωλείο Επίπεδο (Αβέρωφ 5 - Λαμία).

Για την ποιητική συλλογή θα μιλήσει η ποιήτρια, εκδότρια Βασιλική Νικοπούλου, ενώ ποιήματα θα απαγγείλει η ποιήτρια Ιωάννα Παπαλέξη και οι αναγνώστες που το επιθυμούν.

Μουσική Επιμέλεια : Ωδείο Κώστα Νέλλα - Μελοποιημένα ποιήματα : Ιουλιέττα Παπαλέξη.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τα έργα ζωγραφικής της μαθήτριας Βασιλιάννας Τσιάρα.

Σύντομο βιογραφικό:

H Ιωάννα Παπαλέξη γεννήθηκε το 1977 στη Λαμία, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Είναι Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αγγλικού Πανεπιστημίου Lincoln και κατέχει Πιστοποιητικό Τεχνικού Διακόσμησης από το Computer Start. Την τετραετία 2002 - 2005 υπηρέτησε τα κοινά, ως Νομαρχιακή Σύμβουλος Φθιώτιδας. Από το 2021 και μετά έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια Ψυχολογίας του εκπαιδευτικού Ομίλου Ευδόκιμος. Είναι στέλεχος στην οικογενειακή της επιχείρηση και παράλληλα ασχολείται με τη γραφιστική και τη διακόσμηση. Είναι παντρεμένη και έχει τέσσερα παιδιά. Είναι μέλος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων.