Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μάγεψε» το κοινό το σπουδαίο ντουέτο κιθάρας Duo Melis στo Φεστιβάλ «Άνοιξη Μουσικής στην πόλη»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 13:02 «Μάγεψε» το κοινό το σπουδαίο ντουέτο κιθάρας Duo Melis στo Φεστιβάλ «Άνοιξη Μουσικής στην πόλη»

To Duo Melis με τον Αλέξη Μουζουράκη και Σουζάνα Πριέτο, ένα απ' τα καλύτερα κιθαριστικά ντουέτα στον κόσμο «καθήλωσε» τους φίλους της μουσικής σε ένα συναρπαστικό ρεσιτάλ στην Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος» που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας στα πλαίσια του Φεστιβάλ της Άνοιξης Μουσικής στην πόλη.

Οι Duo Melis που φημίζονται για την ένταση των συναισθημάτων, τη δεξιοτεχνία και την ενότητα του συνόλου, το εκπληκτικό κιθαριστικό ντουέτο μετέφερε μια μουσική αρμονική ποιότητα και αύρα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης κερδίζοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα.  

Το ντουέτο έχει εμφανιστεί σε αίθουσες συναυλιών υψηλού κύρους και έχει κάνει συναυλίες και master classes σε διεθνή φεστιβάλ κιθάρας και διακεκριμένες σειρές συναυλιών στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.

Το παρών στο ρεσιτάλ έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Αργυρίου και Ευμορφία Ρουποτιά – Σκαμαγκούλη αλλά και πλήθος πολιτών της ποιοτικής μουσικής.