Ένας «Ράφτης Κυριών» Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 09:11 Ένας «Ράφτης Κυριών» Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Με την κλασική κωμωδία του ΖωρΖ Φεϋντώ, «Ράφτης Κυριών», που θα παρουσιαστεί στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, κλείνουν οι Αμφικτυονικές Εκδηλώσεις 2017 από τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμφικτύονες Λαμίας.

Το έργο ανεβαίνει από τη δραστήρια θεατρική ερασιτεχνική ομάδα «La Famiglia» του Συλλόγου, την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης τις 21:00’.

Το έργο είναι μία κωμωδία καταστάσεων. Ο Φεϋντώ κινεί τα πιόνια του και τα παραδίδει αλύπητα στο κωμικό, το παράλογο και το εξωφρενικό. Μην περιμένετε να σας εξηγηθούν τα «γιατί». Σας καλωσορίζουμε στο βασίλειο των κωμικοτραγικών καταστάσεων! Με μία θεατρική ομάδα φτιαγμένη για τέτοιες καταστάσεις.

Η σκηνοθεσία του θεατρικού έργου έγινε από τον Δημήτρη Καρακώστα.

Τα πρόσωπα του έργου με σειρά εμφάνισης:

Ετιέν: Δημήτρης Καρακώστας

Υβόν: Σοφία Αλαφοδήμου

Γιατρός Μουλινό: Απόστολος Ρούσκας

Μπασινέ: Κωνσταντίνος Καραμέτος

Κυρία Αιγκρεβίλ: Βασιλική Μπούρα

Σουζάν: Βίλυ Καρακικέ

Ωμπέν: Νέστωρ Τσιάτσιος

Πομπινέτ: Λίλια Ρένιου

Ρόζα: Μαρία Κάμπα

Συμβολική είσοδος 5€. Για ανέργους 3€. Η είσοδος για τους μαθητές είναι ελεύθερη. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας (πρώην Ορφανοτροφείο Αρρένων).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση