Επιτυχημένος ο χορός των Διβριωτών χωρίς αφισορύπανση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 13:18 Επιτυχημένος ο χορός των Διβριωτών χωρίς αφισορύπανση

Ευχαριστήριο με απολογισμό της δράσης του για τον αποκριάτικο χορό του, επιχειρεί ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Διβριωτών φιθιώτιδας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, η ενημέρωση του οποίου δεν έγινε με τον μέχρι τώρα συνηθισμένο τρόπο προβολής με τις αντιαισθητικές και κολλημένες παντού κι άναρχες αφίσες, αλλά με σεβασμό στον πολιτισμό και το Δήμο που μας φιλοξενεί όπως πολύ εύστοχα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Δυστυχώς ο πολιτισμένος τρόπος προβολής που επέλεξαν για μία ακόμη φορά οι Διβριώτες, από κάποιους άγνωστους εξακολουθεί να συναντά …προβλήματα. Διαβάστε την ανακοίνωσή τους και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα του συλλόγου Διβριωτών το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στο κέντρο «Εσπερίδες». Συντοπίτες, φίλοι και μέλη του συλλόγου τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και γλέντησαν κοντά μας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών πιστός στο όραμά του για μια πόλη πιο καθαρή συνέχισε τη μείωση της αφισορύπανσης καταργώντας για μια ακόμη φορά τις καθιερωμένες αφισοκολλήσεις σε διάσπαρτα σημεία της πόλης προκειμένου να γίνει προβολή και διαφήμιση του χορού του συλλόγου Παρά το όποιο επιπλέον οικονομικό κόστος για αυτόν τον τρόπο διαφήμισης της χοροεσπερίδας μας, προσπαθούμε πεισματικά να τιμήσουμε την αλλαγή νοοτροπίας στο θέμα αυτό.

Ωστόσο, και δυστυχώς, με λύπη μας διαπιστώνουμε πως για δεύτερη συνεχή φορά υπάρχει στοχευμένη απαξία της προσπάθειάς μας από κάποιους "φαντομάδες" που εξαφανίζουν νύχτα τα ταμπλό μας για τους δικούς τους λόγους. Λόγοι που αδυνατούμε να κατανοήσουμε, καθότι προσβάλλουν συστηματικά την προσπάθειά μας για αλλαγή του τρόπου προβολής μιας εκδήλωσης.

Για να συνεχίσουμε απερίσπαστα την προσπάθειά μας για τον εξωραϊσμό και την ποιοτική αναβάθμιση του Δήμου Λαμιέων και της πόλη μας, της πόλης που αδιαμαρτύρητα μας φιλοξενεί και μας προσφέρεται, ζητούμε εμπράκτως τη συμπαράσταση και στήριξη προς αυτόν τον σκοπό κυρίως του Δήμου Λαμιέων που θα διασφαλίσει την ακεραιότητα και αποδοτικότητα αυτού του τρόπου διαφήμισης και προβολής με ταμπλό και banner, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που θα γίνουν προέκταση της απεγνωσμένης φωνής μας για αλλαγή νοοτροπίας, αλλά και των συμπολιτών και συντοπιτών μας που θα βοηθήσουν να γίνει διάχυση αυτού του τρόπου προβολής σε συλλόγους και σωματεία.

Κλείνοντας θα θέλαμε, με μεγάλη εκτίμηση στα πρόσωπά τους, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας για την έμπρακτη στήριξή τους και την τιμητική παρουσία του στην αποκριάτικη χοροεσπερίδα του συλλόγου. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους τοπικούς άρχοντες που παρευρέθηκαν στη χοροεσπερίδα, αλλά και τα τοπικά ΜΜΕ που προβάλλουν με σεβασμό και αγάπη τις εκδηλώσεις του συλλόγου Διβριωτών. Κλείνοντας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς που συμπαραστάθηκαν οικονομικά, αλλά και τους καταστηματάρχες της πόλης που παρά την οικονομική δυσκολία των ημερών στήριξαν κι εκείνοι έμπρακτα την εκδήλωσή μας με δώρα και χορηγίες σε προϊόντα.»

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση