«Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ!» της Ξένιας Κούρτογλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 20:02 «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ!» της Ξένιας Κούρτογλου

Βιβλιοπαρουσίαση στις 8:30' το βράδυ της Τετάρτης στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου της Λάρισας.

Η δημιουργός της Focus Bari, Ξένια Κούρτογλου έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ!» από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.

Μετά τις παρουσιάσεις του βιβλίου σε Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης και Θεσσαλονίκη, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, η παρουσίαση του βιβλίου στην Λάρισα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 21 Μαρτίου, στις 20:30 το βράδυ, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου της Λάρισας.

Ένας μοναδικός πλοηγός για ασφαλείς και επιτυχημένες διαδρομές στον εργασιακό στίβο και στην προσωπική ζωή. Με την υπογραφή της Ξένιας Κούρτογλου, μίας από τις πλέον επιτυχημένες Ελληνίδες επιχειρηματίες.

Ένα βιβλίο που εμπνέει και κινητοποιεί, συνδυάζονταςβιωμένηγνώση και εμπειρία μετην θεωρία, και δίνειπρακτικές και χρήσιμεςσυμβουλές που κυριολεκτικά «απογειώνουν»τηνκαθημερινότητα καιτην ζωή του αναγνώστη!

Οπισθόφυλλο

Το «σενάριο της ζωής», που καθένας μας έχει προδιαγράψειαπό την παιδική ηλικία, μπορεί να αλλάξει πλοκή και χαρακτήρες.

Το βιβλίο αυτό αναδεικνύει με πρακτικούς τρόπους και βιωματικά παραδείγματα πώς μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε λεπτό της ζωής μας με πληρότητα και χαρά και πώς να ζούμε και να δημιουργούμε με καλοσύνη, ομορφιά και αλήθεια για τον εαυτό μας και τους άλλους.
Κάθε κεφάλαιο αναφέρεται σε βασικούς τομείς, όπως η οικογένεια,ο/η σύντροφος, η επαγγελματική απασχόληση, τα χρήματα, η διασκέδαση, αλλά και τομείς όπως η ασφάλεια, η αυτοπεποίθηση, η πνευματικότητα, και μας προτρέπει να αποφασίσουμε συνειδητά
πού θέλουμε να πάμε τη ζωή μας από τώρα και στο μέλλον· να ξεπεράσουμε τυχόν εμπόδια και να τα μετατρέψουμε σ’ ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσουμε όλα όσα θα θέλαμε, αλλά δεν έχουμε επιτύχει έως τώρα…

Η Ξένια Κούρτογλου αποτυπώνει με εύγλωττο τρόπο τις πολλές και διαφορετικές πτυχές της ζωής και μας προκαλεί να «αδράξουμε τη μέρα», νιώθοντας έμπνευση, αυτοπεποίθηση και πίστη στην ευκαιρία που μας παρουσιάζεται κάθε στιγμή!

Είπαν για το βιβλίο!

«Αυτό το βιβλίο δεν είναι μόνο ένα «εμβόλιο» αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας για όποιον επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα. Είναι και ένας μοναδικός οδηγός πορείας, ένας εξαιρετικός «πλοηγός» για ασφαλείς και επιτυχημένες διαδρομές στον εργασιακό στίβο και στην προσωπική ζωή.
Άλλωστε, φέρει την υπογραφή και συμπυκνώνει την πολυετή εμπειρία δράσης μίας από τις πλέον επιτυχημένες Ελληνίδες των τελευταίων δεκαετιών, της κυρίας Ξένιας Κούρτογλου!»
Νίκος Χατζηνικολάου, Εκδότης RealNews

«Ένα ταξίδι στην αυτογνωσία ξεκινά από την πρώτη σελίδα. Γιατί … Η καλύτερη ευκαιρία είναι…τώρα!.
Η Ξένια Κούρτογλου μοιράζεται τα βιώματά της και μας συνιστά να κατακτήσουμε τον εαυτό μας. Γιατί μόνο εάν γνωρίζουμε τα προσωπικά μας ΘΕΛΩ και ΠΡΕΠΕΙ, μπορούμε να ανακαλύψουμε το δρόμο μας.

-ΝΑΙ… μπορούμε όλοι να γίνουμε ηγέτες, ξεκινώντας από τον εαυτό μας.
-ΝΑΙ… η αποτυχία μπορεί να είναι δώρο και εμπειρία ζωής και όχι … συντέλεια.
-ΝΑΙ… είναι δυνατόν να έχεις καλό σύντροφο αρκεί πρώτα εσύ… να γίνεις καλός σύντροφος.
-ΝΑΙ… δεν πρέπει να δουλεύουμε γιατί είμαστε κατά της δουλείας. Πρέπει να εργαζόμαστε, δηλαδή να παράγουμε έργο.

Το συναρπαστικό ταξίδι της ζωής ξεκινά από την πρώτη σελίδα του βιβλίου.Στόχος η προσωπική νίκη.»
Νίκος Μάνεσης, Δημοσιογράφος

Aυτό το βιβλίο σε βάζει να σκέφτεσαι, να αντιμετωπίζεις τις αλήθειες σουκαι να αναθεωρείς πολλά. Μας παρασέρνει η καθημερινότητα και χάνουμε την αξία. Και όμως... υπάρχει τρόπος και χάνουμε την αξία. Και όμως...υπάρχει τρόπος... να κάνουμε κάθε μέρα τη ζωή μας καλύτερη, και ηΞένιαΚούρτογλου μας το δίνει σ' αυτό το βιβλίο με πολύ απλό και άμεσοτρόπο, μέσα από την ίδια τη ζωή! Ένα βιβλίο «must» για όλους μας!

Δανάη Μπεζαντάκου

CEONavigatorShippingConsultants

Ευρωπαία Νέα Ηγέτιδα 2014 και Παγκόσμια Νέα Ηγέτιδα 2015-2020

Μια διεισδυτική ματιά στην ψυχή μας! Ένα βιβλίο-ταξίδι στον εσωτερικό μας κόσμο, στα όνειρα, στα πάθη, αλλά και στην τεράστια δύναμηπου όλοι κρύβουμεμέσα μας. Η Ξένια Κούρτογλου με χιούμορ, γνώσηκαι αισιοδοξίαμας καλεί να βρούμε και να αναδείξουμε τη «στόφα» τουηγέτη που όλοι μας κουβαλάμε! Ένα βιβλίο που, αν και επεξεργάζεται«δύσκολα» νοήματα και θέματα,φτάνοντας στην τελευταία σελίδα τουνιώθεις δύναμη και διάθεση να «ξεκλειδώσεις»  δυνατότητες τις οποίεςίσως έχεις αφήσει αναξιοποίητες!

Mαρία Νικόλτσιου- δημοσιογράφος

 

Η Συγγραφέας

Η Ξένια Κούρτογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στα Pierce και DereeCollege Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing και ξεκίνησε την καριέρα της στην Έρευνα Αγοράς το 1985, ούσα ακόμη φοιτήτρια και μητέρα μιας τρίχρονης κόρης. Το 1988 ίδρυσε τη FocusBari, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ερευνών καταναλωτή, με διεθνή αναγνώριση. Μέσα από τη δουλειά της, η συγγραφέας μελετά εδώ και τριάντα χρόνια την ανθρώπινη φύση και συμπεριφορά και «φωτογραφίζει» όλες τις εξελίξεις της ελληνικής κοινωνίας. Με απέραντη αγάπη για την Έρευνα Αγοράς, τον επιστημονικό κλάδο που προάγει το υγιές επιχειρείν, η Ξένια Κούρτογλου δίδαξε το συγκεκριμένο μάθημα για δεκατέσσερα χρόνια ως προσκεκλημένη λέκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού, ενώ το 2012 ίδρυσε μαζί με άλλες επτά Ελληνίδες επιχειρηματίες το Δίκτυο iforU για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Είναι εδώ και πολλά χρόνια συχνά καλεσμένη ομιλήτρια σε τοπικά και διεθνή συνέδρια πάνω σε θέματα επιχειρηματικότητας, επικοινωνίας, τεχνολογίας και προσωπικής ανάπτυξης. Ύστερα από πενταετείς σπουδές πιστοποιήθηκε ως Life&BusinessCoach με το ICPSTripleCertificationinCoaching (MDI, AMA, CoachU), ενώ σήμερα είναι φοιτήτρια μεταπτυχιακού στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, ακολουθώντας την ανάγκη της να προσφέρει σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί τους τρόπους για να έχουν μια καλύτερη ζωή, μέσα από αυτοδυναμία και αυτοπεποίθηση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση