«ΣυνεχίΖΟΥΜΕ μαζί, με μοναδικό προορισμό να κάνουμε το Δήμο μας πρωταγωνιστή»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«ΣυνεχίΖΟΥΜΕ μαζί, με μοναδικό προορισμό να κάνουμε το Δήμο μας πρωταγωνιστή»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 08:06
«ΣυνεχίΖΟΥΜΕ μαζί, με μοναδικό προορισμό να κάνουμε το Δήμο μας πρωταγωνιστή»

Αγαπητοί συνδημότες,

Πέρασαν σχεδόν πέντε χρόνια από τότε που με ενθουσιασμό σας καλούσα να «φτιάξουμε μαζί τη Λαμία που θέλουμε και μπορούμε» και εσείς ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μου με τιμήσατε με την ψήφο σας και την αγάπη σας.

Με θέρμη και ζήλο εργάστηκα ως δημοτικός σύμβουλος και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επ’ ωφελεία του Δήμου μας με αξιοπρέπεια και συνέπεια τιμώντας την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στο τόπο μου με όπλο την αγάπη μου για την πόλη μας

Στην διάρκεια της θητείας μας αποδείξαμε ότι εργαστήκαμε με σχέδιο, όραμα και συνέπεια υλοποιώντας έργα πνοής για την πόλη μας, αποδείξαμε ότι αποτελούμε «Πρόταση Ευθύνης» για την προκοπή του τόπου μας και εγγύηση για την συνέχιση της ανοδικής του πορείας.

Συμπορεύομαι στις εκλογές του Μαΐου με τον Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη και την ικανή ομάδα μας για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και να γίνει η Λαμία η πόλη που όλοι οραματιζόμαστε.

Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στο τόπο μου με όπλο την αγάπη μου για την πόλη μας και την αποκτηθείσα εμπειρία των τελευταίων ετών.

Με την ίδια όρεξη για δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά, σας ζητώ να  συνεχίσουμε μαζί το αυτοδιοικητικό ταξίδι που ξεκινήσαμε το 2014, με μοναδικό προορισμό να κάνουμε το Δήμο μας πρωταγωνιστή.

ΣυνεχίΖΟΥΜΕ μαζί.

Με εκτίμηση
Ζαχαρίας Κων. Χαλβαντζής
Δικηγόρος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Επιστροφή στην αρχική του LamiaReport

ΕΠΑΝΩ