Οι αποστολές της Λαμίας και του Άρη για το Δευτεριάτικο ματς της πρεμιέρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 20:55 Οι αποστολές της Λαμίας και του Άρη για το Δευτεριάτικο ματς της πρεμιέρας

Με απογευματινή προπόνηση έκλεισε την Κυριακή (26/8) την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος τη Δευτέρα 27 Αυγούστου κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης, η ομάδα της Λαμίας.

Ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε 19 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Adejo, Asigba, Barrales, Bertoglio, Blazic, Epstein, Osman, Saranov, Scarduelli, Αναστασιάδη, Βασιλαντωνόπουλο, Δημούτσο, Καραγκούνη, Καρυπίδη, Μελίσσα, Μπουλούλη, Παπαργυρίο, Πινιώτη και Τσούκαλο.

Από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται ήδη στη Λαμία για το αυριανό ματς (21:30΄) που κλείνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League 2018-19.

Ο Πάκο Ερέρα, επέλεξε να πάρει μαζί του 19 παίκτες που είναι οι εξής: Κουέστα, Καντιμοίρης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Κολάσο, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Παυλίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Κωνσταντινίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και βοηθοί του οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου). 4ος διαιτητής είναι ο Γεώργιος Λάμπρου (Εύβοιας).

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση