Με Παναθηναϊκό και Λαμία ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 14:54 Με Παναθηναϊκό και Λαμία ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Λαμία ανοίγει στις 19:15’ (ΕΡΤ) η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2018 – 2019.

Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από μία άσχημη εμφάνιση στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη και η σημερινή αποστολή φαντάζει ακόμη πιο δύσκολη με δεδομένο ότι οι πολύ πιο έμπειροι πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν το καλό τους ξεκίνημα μπροστά και στους φίλους της ομάδας.

Η παράδοση είναι σαφώς με τον ΠΑΟ κι ας αποκλείστηκε πέρυσι από τους «νεοφώτιστους» για το Κύπελλο Ελλάδας (1-4 και 1-0). Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις όμως μεταξύ των δύο ομάδων για Κύπελλο και πρωτάθλημα εντός του 2018, ήταν υπέρ της ομάδας του Γιώργου Δώνη αν και στο σύνολο τερμάτων υπάρχει ισορροπία (4-4).

Στόχος της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ αυτή η ισορροπία να συνεχιστεί κι αν είναι δυνατόν να φύγουν από το ΟΑΚΑ με κάτι καλό στις αποσκευές τους.

Μαζί του δε θα έχει ούτε τους τραυματίες Μπερτόγλιο και Πλιάτσικα, αλλά ούτε και τον Καραμάνο που είναι ανέτοιμος. Μαζί του ο έμπειρος τεχνικός όμως έχει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αντέτζο, Άντρονικ, Ασίγκμπα, Μπαράλες, Μπλάζιτς, Επστάιν, Οσμάν, Σαράνοβ, Βάντερσον, Αναστασιάδη, Βασιλαντωνόπουλο, Δημούτσο, Καραγκούνη, Καρυπίδη, Μελίσσα, Μπουλούλη, Παπαργυρίου και Τσούκαλο.

Απέναντί τους θα βρεθούν οι: Κότσαρης, Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος Σέχου, Καμπετσής.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πειραιώτης Τσαμούρης.

Για το παιχνίδι θα υπάρχει "live" ενημέρωση σε συνεργασία με το LamiaOle.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 1/9

Παναθηναϊκός-Λαμία (19:15’): Τσαμούρης (Πειραιά)

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (21:30’): Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Ατρόμητος-Ξάνθη (21:30’): Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κυριακή, 2/9

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (19:15’):: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Άρης-ΑΕΛ (19:15’): Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (21:30’): Φωτιάδης (Καστοριάς)

Δευτέρα, 3/9

Παναιτωλικός-ΟΦΗ (21:30’): Γρατσάνης (Τρικάλων)

Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης (21:30’): Μανούχος (Αργολίδας)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση