Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το δεξί ο Λεβαδειακός - Ακόμα και με 10 παίκτες κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 08:14 Με το δεξί ο Λεβαδειακός - Ακόμα και με 10 παίκτες κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ακόμα και με 10 παίκτες ο Λεβαδειακός κατάφερε να καταβάλλει την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης και με τον Μαρκόφσκι να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και την αποβολή του Κρνέτα και μπήκε με το… δεξί στα εντός έδρας παιχνίδια του, επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, που δεν κατάφερε να πάρει τους πρώτους του βαθμούς ούτε ενάντια στους 10 παίκτες του αντιπάλου του.

Το «χρυσό» γκολ των γηπεδούχων σημείωσε με κεφαλιά ο Μαρκόφσκι στο 73ο λεπτό και ενώ από το 68΄ η ομάδα του αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Κρνέτα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το παιχνίδι

Σε ένα κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός ήταν πιο απειλητικός και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μητρόπουλο στο 11′ και τον Μαρκόφσκι στο 30′, αλλά ο Χουάντερσον κατάφερε να αποσοβήσει και τις δύο φάσεις, κρατώντας το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά.

Ίδια παρέμεινε η εικόνα και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να χάνουν μία ακόμη ευκαιρία στο 54΄με τον Ντιόγκο να σουτάρει και τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να αποκρούει ξανά.

Τα δεδομένα άλλαξαν όμως στο 68ο λεπτό του ματς, όταν Κρνέτα ανέτρεψε τον Τόμας στο ύψος της περιοχής και άφησε τον Λεβαδειακό με 10 παίκτες. Από το φάουλ μάλιστα ήρθε και η καλύτερη ευκαιρία για την «ελαφρά ταξιαρχία», με τον Μάντζιο να μην μπορεί να νικήσει τον Επασί.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως, οι Βοιωτοί κατάφεραν έστω και με 10 παίκτες να ανοίξουν το σκορ, αφού από ένα φάουλ του Τσαμπούρη, ο Μαρκόφσκι βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, δίνοντας μία σπουδαία νίκη για τον Λεβαδειακό και αφήνοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης, χωρίς κανένα βαθμό, μετά από δύο αγωνιστικές στη Superleague της σεζόν 2017-18.

Οι συνθέσεις στο Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κρνέτα, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Όμο, Νανγκίς (72’ Καραχάλιος), Σουμπίνιο (84’ Σαβαντογκό), Γιακουμάκης (94’ Αντιλέχου), Μαρκόφσκι.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς, Ναδάλες, Κοντοές (86’ Ελ-Χέλβε), Πέδρο (62’ Ντ’ Ούρσο), Κονέ (77’ Σικαμπάλα), Μπεντινέλι, Τριάδης, Μάντζιο.