ΠΑΣ Λαμία: Αγκαλιά με Μαστούρ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 15:25 ΠΑΣ Λαμία: Αγκαλιά με Μαστούρ!

Το απόγευμα πατάει Ελλάδα για τη μεταγραφή του στη Λαμία!...

Η Λαμία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού, Χακίμ Μαστούρ, ο οποίος εθεωρείτο το 2014 ως το μεγαλύτερο ταλέντο του πλανήτη.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Φθιώτιδας "σπάει" τα κοντέρ για το wonderkid. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αφρικανός θα έχει το πιο υψηλό συμβόλαιο στην ομάδα.

Θα παίρνει φίξ 180.000 ευρώ, ενώ άλλα 20.000 προβλέπονται ως μπόνους. Έτσι, το συμβόλαιό του θα φθάσει τα 200.000 ευρώ! Χωρίς αμφιβολία το πιο υψηλό συμβόλαιο στην ιστορία της ομάδας της Φθιώτιδας.

Κι από τα πιο υψηλά ομάδων στην πρώτη κατηγορία. Ακόμη κι ομάδες όπως ο Ατρόμητος κι ο Αστέρας που παλεύουν για Ευρώπη, δεν έχουν τέτοια συμβόλαια.

Ο Μαστούρ σύμφωνα με το LamiaOle αναμένεται στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης (4/9) για να τελειώσει τη μετακίνησή του στη Λαμία

Στα "κυανόλευκα" ο Σκόνδρας

Και μέσα στο "μεθύσι" της είδησης για Μαστούρ, ένας πολύ χρήσιμος παίκτης με εμπειρία κι από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ο Γιάννης Σκόνδρας υπέγραψε στη Λαμία.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Σκόνδρα. Ο 28χρονος δεξιός μπακ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Σκωτία με την Χάμιλτον, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας
".

Προσαρμοσμένη αναζήτηση