Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Σεβασμός στον Τεννέ» -ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 13:30 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Σεβασμός στον Τεννέ» -ΒΙΝΤΕΟ

Είναι κεφάλαιο για την ποδοσφαιρική Λαμία – Μαζί φτάσαμε εδώ την ομάδα – Τον θεωρώ ποδοσφαιρικό μου πατέρα…

Το παρασκήνιο γύρω από την παραίτηση Τεννέ, αλλά και για το μέλλον του ΠΑΣ Λαμία 1964 μίλησε σε συνέντευξη τύπου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο κ. Παπαϊωάννου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον απερχόμενο προπονητή, ζητώντας τον ίδιο σεβασμό από όλον τον φίλαθλο κόσμο για το έργο του 65χρονου τεχνικού στην ποδοσφαιρική Λαμία. Δε δίστασε μάλιστα να τον χαρακτηρίσει ποδοσφαιρικό του πατέρα, ενώ εξήγησε ότι παραιτήθηκε από μόνος του προκειμένου να ηρεμήσει η ομάδα από τη συνεχή άσχημη κριτική.

Ανακοίνωσε ότι από το βράδυ της Τρίτης (4/9) ξεκινά η αναζήτηση προπονητή, διαψεύδοντας όσα είχαν ακουστεί μέχρι τώρα, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του ιταλομαροκινού Χακίμ Μαστούρ, αλλά και την έλευση των Καραμάνου - Σκόνδρα.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Παπαϊωάννου:

Ανακοινώθηκε o Μαροκινός Χακίμ Μαστούρ

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τρίτης (4/9) ανακοινώθηκε η σπουδαία μεταγραφή του Χακίμ Μαστούρ. Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή, Χακίμ Μαστούρ. Ο 20χρονος (15/6/98) Μαροκινός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!»