Και μετά τον Τεννέ… ποιος;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 10:41 Και μετά τον Τεννέ… ποιος;

Στο τηλέφωνο τις τελευταίες ώρες ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου…

Σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση του Μπάμπη Τεννέ.

Ο 65χρονος τεχνικός στεναχωρημένος και με πικρία ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της ομάδας Πανουργιά Παπαϊωάννου ότι το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσει εκείνος βοηθώντας στην αλλαγή ψυχολογίας. Αν και δυστυχώς η αποχώρηση αυτή δεν έγινε τελείως ομαλά, αφού εξαπέλυσε ευθεία επίθεση σε δημοσιογράφους που του άσκησαν σκληρή κριτική, εντούτοις μπροστά στα μεγέθη των επιτυχιών που κατάφερε σε αυτά τα τρία χρόνια (συν την πρώτη θητεία) στην ομάδα, ώθησαν τον μεγαλομέτοχο να του προσφέρει πλήρη κάλυψη και να υπογραμμίσει ότι ο Τεννές ήταν το σπουδαιότερο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική Λαμία.

Γύρισε όμως κι εκείνος σελίδα και από την επόμενη στιγμή άρχισαν οι επαφές με ελεύθερους προπονητές και τονίζουμε το «ελεύθεροι» καθώς ο κ. Παπαϊωάννου αρνήθηκε ακόμη και ως σκέψη πρόταση σε προπονητή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πάγκο άλλης ομάδας.

Έχει σημασία η καταγραφή του χρόνου που ξεκίνησαν οι επαφές για το νέο προπονητή, καθώς δημοσιεύματα είχαν φέρει το Μάκη Χάβο στη Λαμία, ενώ ο Τεννές προπονούσε ακόμη την ομάδα στη Νέα Άμπλιανη! Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα διέψευσε κατηγορηματικά ο μεγαλομέτοχος που υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου ότι ο ίδιος στήριζε απόλυτα τον προπονητή και «ποδοσφαιρικό του πατέρα». Κατά άλλους ο Γιώργος Παράσχος είναι το πρόσωπο που περίμενε αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου το τηλεφώνημα του Πανουργιά Παπαϊωάννου. Ο Παράσχος γνωρίζει και παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα και αν δεν έχει κάποιο άλλο κώλυμα με τη μετακίνησή του θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ότι είναι το φαβορί.

Η περίπτωση του Τάκη Λεμονή πάντως που επίσης γράφτηκε στο διαδίκτυο, επισήμως δεν ισχύει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα ενδιέφερε την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Παράγοντας της ομάδας σημείωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον σε προπονητές με εμπειρία Α’ Εθνικής που είναι ελεύθεροι, κρίνουν όμως ότι η διαρροή ονομάτων είναι τουλάχιστον προσβλητικό τόσο για τους τεχνικούς όσο και για την ομάδα που δεν μπορεί να αφήνει την εντύπωση ότι ψάχνει οτιδήποτε κυκλοφορεί! Άλλωστε σύμφωνα με τον κ. Παπϊωάννου μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης η ομάδα πρέπει να έχει τεχνικό επιτελείο (όχι μόνο προπονητή) για να μη χάσει ούτε μία ημέρα προετοιμασίας.

Αγωνιστικά θυμίζουμε ότι το Σάββατο (8/9) έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στη Φιλιππούπολη με τον Απόλλωνα Λάρισας. Σε αυτό το παιχνίδι μάλιστα αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά τόσο τον Καραμάνο, όσο και τον Μαστούρ, αλλά και τον Σκόνδρα, οι μεταγραφές των οποίων (και ειδικά του Μαροκινού), έχουν προκαλέσει αίσθηση στη Super League.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση