Φιλική ήττα του Έσπερου στην Καρδίτσα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 21:15 Φιλική ήττα του Έσπερου στην Καρδίτσα

Δεύτερο δυνατό φιλικό παιχνίδι για τον Έσπερο Λαμίας, που μετά τον Ήφαιστο Λήμνου αντιμετώπισε στην Καρδίτσα τον νεοφώτιστο στην Α2 του Μπάσκετ, ΑΣΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη ήταν εντυπωσιακή στα δύο πρώτα 10λεπτα ελέγχοντας τη ροή του αγώνα απέναντι σε ένα σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ, αφού οι αντίπαλοί της αγωνίζονται μία κατηγορία παραπάνω.

Οι αλλαγές στο 3ο 10λεπτο και ένα εκπληκτικό σερί των γηπεδούχων έφερε το "+17 "στο σκορ, διαφορά που οι Καρδιτσιώτες διατήρησαν και στο τελευταίο 10λεπτο όπου ο Έσπερος «επανήλθε» στο παρκέ, διατηρώντας τις καλές εντυπώσεις του πρώτου μέρους.

Σαφώς όμως σε τέτοια παιχνίδια μετράει η συμμετοχή και δεν υπήρχε άγχος για τη διατήρηση του σκορ παρά μόνο οι δοκιμές σε σχήματα.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 41-35 (ημίχρονο), 60-43, 81-64 τελικό.

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν κι ένα έξτρα 5λεπτο στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ.

ΑΣΚ (Τζήμας): Μόκφορντ, Μαγκούνης, Νάκης, Ερμείδης, Γράβας, Κακλαμάνος, Μαυρογιάννης , Κουρέπης, Καλλές, Σαριμπαλίδης, Παπαχρήστος, Παπαδόπουλος, Παππάς

Έσπερος (Σοφογιάννης): Τεπετίδης, Στολίγκοβιτς, Ρούζιος, Παπανικολάου, Πάππος, Κατσαρές, Γούντς, Φίκας, Φούντας, Αργύρης, Ολύμπιος, Παπαργυρόπουλος

Από τη Λαμιώτικη ομάδα ανακοινώθηκαν και οι ώρες για τα επόμενα φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν στο Χαλκιοπούλειο το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά:

8/9 με Ίκαρους Τρικάλων (Γ' Εθνική) στο Χαλκιοπούλειο 17:30

9/9 με Νίκη Βόλου (Β' Εθνική) στο Χαλκιοπούλειο 17:00

11/9 με Ερμή Αγιάς (Α2) στο Χαλκιοπούλειο

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφίες karditsalive.net

Προσαρμοσμένη αναζήτηση