Αποκαλύπτεται το βράδυ ο νέος ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 10:31 Αποκαλύπτεται το βράδυ ο νέος ΠΑΣ Λαμία

Κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι…

19 παίκτες αποτελούν την αποστολή που επέλεξε ο Μάκης Χάβος για τον εκτός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής του ΠΑΣ Λαμία στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (20:00’ ΕΡΤ).

Αυτό θα είναι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Μακεδόνα τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία, που ζητά την… επιστροφή στις επιτυχίες μετά από δύο απανωτές ήττες, σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ατρομήτου.

Η αποστολή

Η ομάδα προπονήθηκε το πρωί του Σαββάτου 15/9/2018 στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης (το ΔΑΚ Λαμίας θα είναι έτοιμο σε δύο εβδομάδες) και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου για την Αθήνα.

Την αποστολή αποτελούν οι: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Οσμάν, Καραγκούνης, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος και Τσούκαλος.

Αν και επαναλαμβάνουμε, πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι αφού ο Ατρόμητος – όχι άδικα – έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στην καλύτερη 4αδα του πρωταθλήματος, ο φίλαθλος κόσμος προσμένει κάτι καλό απόψε στο Περιστέρι από τους «κυανόλευκους». Κι αυτό είναι η αγωνιστικότητα και η προσπάθεια να χτυπά η ομάδα μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα, στοιχείο που πέρυσι της έδωσε την παραμονή στην κατηγορία. Φέτος στις δύο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα στο β’ ημίχρονο, μετά από κάθε γκολ που δεχόταν, απλά κατέρρεε, ενώ κουβαλούσε και από την προηγούμενη σεζόν τη δυστοκία στη δημιουργία φάσεων και φυσικά στο σκοράρισμα!

Η έλευση σαφώς πιο ποιοτικών παικτών που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης στον αγωνιστικό χώρο, ελπίζουμε να αλλάξουν και την ψυχολογία που είναι και το ζητούμενο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Με λίγα λόγια θέλουμε να δούμε μία ομάδα που να δημιουργεί φάσεις και να προσπαθεί για 90 λεπτά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που διαμορφώνεται και από πολλούς άλλους παράγοντες.

Ο αντίπαλος

Απέναντι στους 19 του Μάκη Χάβου και ο Νταμίρ Κάναντι έχει επιλέξει επίσης 19 ποδοσφαιριστές για το συγκεκριμένο ματς. Στόχος τους φυσικά είναι η νίκη και μόνο η νίκη, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική, υπέστησαν βαθμολογική απώλεια εκτός προγράμματος στο Περιστέρι κόντρα στην Ξάνθη. Η αποστολή: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Ουγκράι, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς και Μπουσούλατζιτς.

Διαιτητής  στο Περιστέρι θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι ο Πέτρος Πάτρας από την ίδια ΕΠΣ κι ο Σταύρος Σίπκας από την ΕΠΣ Σάμου.

Εισιτήρια

Εισιτήρια για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε:

Θύρα 2: 20 ευρώ - Παιδικό: 10 ευρώ

Θύρα 3 (VIP): 30 ευρώ

Θύρα 4: 20 ευρώ - Παιδικό: 10 ευρώ

Θύρα 7: 10 ευρώ - Παιδικό 5 ευρώ

Επίσης από την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώθηκε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 21/9/2018.

Όσοι φίλαθλοι, δεν έχουν παραλάβει ακόμη τις κάρτες τους ή που επιθυμούν να προμηθευτούν διαρκείας θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) – Δευτέρα έως Παρασκευή 10 το πρωί με 4 το απόγευμα για να διατηρήσουν τις θέσεις τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση