Τέλος ο Αντωνίου από τη Λάρισα! Ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας από την ΑΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 23:00 Τέλος ο Αντωνίου από τη Λάρισα! Ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας από την ΑΕΛ

Η νέα ήττα της ΑΕΛ φαίνεται ότι θα φέρει αλλαγές στην ομάδα, με τον Σωτήρη Αντωνίου να τονίζει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Λάρισας και τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια, να τα βάζει και πάλι με τη διαιτησία.

«Βάσει αποτελεσμάτων, θέλω να δηλώσω την παραίτησή μου. Η ομάδα χρειάζεται μια νέα αρχή, έπειτα από τρεις σερί ήττες. Είχαμε ατυχίες στα ματς και με τραυματισμούς», σχολίασε μετά το ματς ο Αντωνίου.

Ανακοίνωση από την ΑΕΛ για τη διαιτησία

«Κύριε Ευθυμιάδη, πριν το γκολ ο παίκτης του Ατρομήτου στη φάση που προηγείται είναι 5 μέτρα οφσάιντ…
Δυστυχώς δεν το έδωσε ο Αγγελόπουλος που σε έχει παρεί αγκαλιά όλο τον αγώνα…
Ντροπή πια!!!», ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΛ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο και με το σκορ στο 1-0.

Δεύτερη ανακοίνωση και τέλος ο Αντωνίου

Με δεύτερη ανακοίνωσή της μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΛ αποδέχτηκε ουσιαστικά την παραίτηση του Αντωνίου, ενώ έβαλλε ξανά κατά της διαιτησίας. Πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη ανακοίνωση, ανέφερε τα εξής: «Τι συνεργείο ήταν αυτό από την Κατερίνη; Ούτε η κυρία Κοξένογλου δεν θα σφύραγε έτσι! Ένα οφσάιντ πέντε μέτρα μπροστά στην κυρία Κοξένογλου, ούτε μία κίτρινη στον Ατρόμητο, έξι κίτρινες σε εμάς και μία κόκκινη για μαρκάρισμα στο κόρνερ. Στον Ατρόμητο έχουν ασυλία οι Ρισβάνης Χατζηησαίας και τα αμυντικά χαφ. Αυτό να το προσέξουν οι επόμενοι αντίπαλοι του! Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αντωνίου για την προσφορά του. Εμείς θα βρούμε τον δρόμο μας. Έχουμε παίξει στα 4 πρώτα παιχνίδια τα 3 εκτός έδρας και όλα με σημαντικούς αντιπάλους και με εχθρική διαιτησία. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σπανό για τη φιλοξενία, αλλά λόγω των Βρέσκα και Ευθυμιάδη δεν το ευχαριστηθήκαμε».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση