Αντέτζο: «Πρώτα η ομάδα μετά τα γκολ…» - Τι λέει ο «χρυσός σκόρερ» του Αγρινίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 16:45 Αντέτζο: «Πρώτα η ομάδα μετά τα γκολ…» - Τι λέει ο «χρυσός σκόρερ» του Αγρινίου

Ο πρώτος σκόρερ της Λαμίας στη Super League, Ντάνιελ Αντέτζο, μίλησε αποκλειστικά στο Lamia Ole για το τέρμα στο Αγρίνιο, το οποίο έδωσε το πρώτο βαθμό στην ομάδα της Φθιώτιδας.

 

Ο Νιγηριανός στόπερ, ο οποίος σκόραρε τόσο εναντίον του Παναθηναϊκού, όσο κι εναντίον του Παναιτωλικού, εξήρε τη συνεργασία του με τον Ανέστη Αναστασιάδη και ζήτησε τη στήριξη των Λαμιωτών για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

 

Αναλυτικά:

 

- Ντάνιελ, είσαι ο πρώτος σκόρερ της Λαμίας αν κι αμυντικός. Πώς το εξηγείς;

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι τα γκολ μου δίνουν βαθμούς στη Λαμία. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, σημασία έχει να νικάμε ή να παίρνουμε βαθμούς. Η ομάδα έρχεται πρώτη».

 

- Έχετε φτιάξει ένα δυνατό κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Ανέστη Αναστασιάδη. Έχετε χημεία μεταξύ σας;

 

«Με τον Ανέστη παίξαμε μισή σεζόν στην Καλλονή, οπότε είναι φυσιολογικό να γνωριζόμαστε. Αλλά όλα τα παιδιάστην άμυνα βοηθούν. Αυτό είναι καλό για τον προπονητή, για να επιλέγει τους καλύτερους κάθε φορά. Είμαι χαρούμενος που με επιλέγει».

 

- Πιστεύεις ότι η Λαμία θα παραμείνει στην κατηγορία;

 

«Η ομάδα δεν είναι μόνο αμυντικοί, ή μόνο επιθετικοί. Δουλεύουμε όλοι μαζί για να έχουμε συνεργασία και να είμαστε συνεκτικοί. Όταν κρατούμε απαραβίαστη την εστία μας, τα καλά αποτελέσματα θα έλθουν».

 

- Τι πιστεύεις ότι πρέπει ν' αλλάξει η Λαμία για να φθάσει στις νίκες στο μέλλον;

 

«Με αυτά τα πράγματα ασχολείται ο προπονητής. Δεν είναι δικό μου θέμα».

 

- Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της Λαμίας;

 

«Να είναι ήρεμοι με την ομάδα και τ' αποτελέσματα θα έλθουν. Αλλά αυτό θα γίνει μόνο με την υποστήριξή τους, την οποία την έχουμε ανάγκη».

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλης Τεμπέλης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση