2η Γιορτή Χειροσφαίρισης (Handball)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 09:59 2η Γιορτή Χειροσφαίρισης (Handball)

Από τον ιστορικό Ιωνικό Νέας Μαγνησίας Λαμίας 1992…

Διήμερη φιέστα χειροσφαίρισης για τμήματα ανάπτυξης και υποδομής ετοιμάζει ο ιστορικός αθλητικός σύλλογος Ιωνικός Νέας Μαγνησίας Λαμίας 1992, το διήμερο 5 και 6 Οκτωβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του 5ου Λυκείου της πόλης.

Στη γιορτή αναμένεται να συμμετάσχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. Π.Ε. Φθιώτιδας.

Η είσοδος για το κοινό καθώς και η συμμετοχή για όλα τα παιδιά είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…

Ένα μικρό κειμενάκι συνοδεύει επίσης την ανακοίνωση του Ιωνικού, προκειμένου να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι την ιστορία της χειροσφαίρισης στην Λαμία.

Γράφει λοιπόν:

«Ο “Ιωνικός Νέας Μαγνησίας Λαμίας 1992” έβαλε πρώτος τις βάσεις για την καλλιέργεια του αθλήματος της Χειροσφαίρισης (Handball). Στο αθλητικό του δυναμικό έχει περίπου 200 αθλούμενα μέλη όλων των ηλικιών και είναι αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.).

Διαθέτει ενεργή γυναικεία και ανδρική ομάδα που φέτος θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Α2’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας, αντίστοιχα».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση