ΠΑΣ Λαμία: Νίκη και μόνο νίκη – Όλοι στο ΔΑΚΛ!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 13:22 ΠΑΣ Λαμία: Νίκη και μόνο νίκη – Όλοι στο ΔΑΚΛ!

Κρίσιμο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 4 το απόγευμα…

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται στο ΔΑΚΛ τον ΟΦΗ (16:00’) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Η αποστολή των «κυανόλευκων» εκτός από την κατάκτηση της πρώτης τους φετινής νίκης, είναι να αποκτήσουν και σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της κρητικής ομάδας, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα έχει ίδιους στόχους με εκείνους. Με «+3» σήμερα πάει στο +4 από τον ΟΦΗ και το πιο λογικό στο «+5» από τον Απόλλωνα που δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Επιπλέον θα αφήσουν πίσω τους το Λεβαδειακό που έχασε χθες στο Αγρίνιο, ενώ θα πάρουν τη 12η θέση από τον Αστέρα Τρίπολης που δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του τον Παναθηναϊκό.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι.

Αυτή τη φορά ο καιρός είναι σύμμαχος και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μη γεμίσει το ΔΑΚΛ από άκρη σε άκρη, ώστε να βοηθήσουμε το συγκρότημα του Μάκη Χάβου να φτάσει στην πρώτη της νίκη.

Αγωνιστικά είναι πανέτοιμο, χωρίς προβλήματα και ο Μακεδόνας τεχνικ΄ςο πλέον έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιους θα αφήνει εκτός αποστολής. Δείτε τα ονόματα που διεκδικούν θέση στη 18αδα σήμερα: Σαράνοβ, Μελίσσας, Μπαντής, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος και Τσούκαλος.

Στον αντίποδα ο ΟΦΗ ήρθε στη Λαμία με αρκετές απουσίες (Μπολάκης, Κοιλιάρας, Παπάζογλου, Κομεσίδης) και ο Νίκος Παπαδόπουλος θα στηριχθεί στους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Στρέζος, Σωτηρίου, Ποτουρίδης, Νάστος, Νέιρα, Αργυρόπουλος, Κοροβέσης, Ντίνας, Κυριακίδης, Βουό, Μιχόγεβιτς, Κουτσιανικούλης, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Οικονόμου, Αραβίδης, Πλατέλλας, Σάσι και Δεληγιαννίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο γνωστός…. Άγγελος Ευαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Αντώνη Καρατζίκα του ίδιου συνδέσμου και το Μιχαήλ Καρσιώτη από την Κόρινθο.

Όλοι σήμερα στο γήπεδο!!!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση