Επίθεση Κούγια σε Ξάνθη και Καζναφέρη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 23:02 Επίθεση Κούγια σε Ξάνθη και Καζναφέρη

Ανακοίνωση κατά... πάντων εξέδωσε η ΑΕΛ το βράδυ της Δευτέρας και μετά την ήττα από Ξάνθη, στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Λάρισας είχε ήδη αντιδράσει επίσημα μετά την αποβολή του Ζίζιτς στο 43ο λεπτό, ωστόσο εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση κατά την ροή του παιχνιδιού.

Λίγο μετά τη δεύτερη αποβολή (Καρανίκας στο 73') και το αμφισβητούμενο πέναλτι του Μπρίτο στον Γκόλια (80'), οι «βυσσινί» τοποθετήθηκαν κατά της ομάδας της Θράκης με αναφορές σε Κασναφέρη, Πανόπουλο, Μητρόπουλο, αλλά και το διαιτητή, Γιώργο Λάμπρου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε άσχετο ματς, η ομάδας της Λάρισας εμπλέκει τον νέο διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας, ο οποίος μάλιστα ανακοινώθηκε την Κυριακή.

Η ανακοίνωση:

Αυτή η ομάδα έκανε τον Κασναφέρη παράγοντα του ποδοσφαίρου, από τον πιο στημένο διαιτητή που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα, που ο Πρόεδρος της στις κασέτες του 2002 που έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος συνεννοείτο με τον Θωμά Μητρόπουλο πως θα στήσουν το παιχνίδι με τον Κορκοβίρη, τον διαιτητή από την Αθήνα..

Με αυτή την ομάδα σήμερα οργιάζουν και τώρα ο 4ος δίνει και πέναλτι, παίζοντας με 9... Αν αυτό είναι ελληνικό ποδόσφαιρο που αξίζει να συμμετέχουν ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ μας, που όποιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει πάρει, το έχει πάρει μέσα στο γήπεδο, τότε χαλάλι τους!

Συγχαρητήρια στον κ. Λάμπρου!

Η απάντηση Καζναφέρη

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Κασναφέρη στην ανακοίνωση της ΑΕΛ, που ενέπλεκε και τον ίδιο.

Ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της Λαμίας μέσω του «sport-fm.gr» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πάλι καλά που ο κύριος Κούγιας το 2018 θυμήθηκε ότι η Ξάνθη με έκανε παράγοντα το 2008, δηλαδή δέκα χρόνια πριν».

Υπενθυμίζεται πως οι «βυσσσινί» εξέδωσαν ανακοίνωση για τη διαιτησία της αναμέτρησης με την Ξάνθη απόψε και έκαναν αναφορά με υποτιμητικά υπονοούμενα για τον κ. Κασναφέρη.

LamiaOle

Προσαρμοσμένη αναζήτηση