Εκτύπωση αυτής της σελίδας

10ημερο επιτυχιών για το Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 23:06 10ημερο επιτυχιών για το Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης

Επιτυχίες σε πανελλαδικό όσο και διεθνές επίπεδο παρουσιάζει σε δελτίο τύπου του ο Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης (ΦΟΑ)

Αναλυτικά:

- Ο 15χρονος πρωταθλητής μας Νικόλας Μανόπουλος συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης «ITF RHODES CUP JUNIORS» στην κατηγορία U18, που έγινε στη Ρόδο (1-7 Οκτωβρίου) και έφτασε στους τελικούς τόσο των Μονών όσο και των διπλών, όπου κατέλαβε τη 2η θέση !!!

- Η 12χρονη πρωταθλήτριά μας Βασιλική Τρίγκα παίζοντας σε μεγαλύτερη κατηγορία από την ηλικία της (U14) κατέκτησε το 3ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε3 JUNIORS) που έγινε στο Βόλο (6-7 Οκτωβρίου)

- Ο 12χρονος πρωταθλητής μας Χριστόφορος Μανόπουλος παίζοντας σε μεγαλύτερη κατηγορία από την ηλικία του (U14) κατέκτησε το 3ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε3 JUNIORS) που έγινε στο Βόλο (6-7 Οκτωβρίου)

Στη συνέχεια: Από 12-16 Οκτωβρίου έγινε στη Λάρισα το Ε1 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIORS με τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητριών και αθλητών από όλη την Ελλάδα, όπου επίσης οι αθλήτριες και οι αθλητές μας σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες και ειδικότερα:

- Ο 15χρονος πρωταθλητής μας Νικόλας Μανόπουλος παίζοντας σε μεγαλύτερη κατηγορία από την ηλικία του (U18) έφτασε μέχρι τον τελικό των Μονών, όπου κατέλαβε τη 2η θέση, ενώ και στα ΔΙΠΛΑ κατέκτησε την 3η θέση!!!

- Η 12χρονη πρωταθλήτριά μας Βασιλική Τρίγκα έφτασε μέχρι τον τελικό των Μονών, όπου κατέλαβε τη 2η θέση, ενώ και στα ΔΙΠΛΑ κατέκτησε την 3η θέση!!!

- Ο 12χρονος πρωταθλητής μας Χριστόφορος Μανόπουλος έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς των Μονών όπου κατέλαβε την 3η θέση, ενώ και στα Διπλά ήρθε 8ος !!!

- Ο 17χρονος πρωταθλητής μας Δημήτρης Τερτίγκας έφτασε μέχρι τους 16 στο Κυρίως Ταμπλό στα Μονά της κατηγορίας (U18) ενώ στα Διπλά κατέκτησε την 3η θέση !!!

- Ο 16χρονος πρωταθλητής μας Οδυσσέας Κουτσοχιώνης πέτυχε για πρώτη φορά (!) να μπει στο Κυρίως Ταμπλό στα Μονά της κατηγορίας (U18) ενώ στα Διπλά κατέκτησε την 8η θέση !!!

- Η 12χρονη πρωταθλήτριά μας Ευαγγελία Χαντζή πέτυχε για πρώτη φορά (!) να μπει στο Κυρίως Ταμπλό στα Μονά (U12) !!!

- O 11χρονος πρωταθλητής μας Νίκος Γαβριήλ (Ο μικρότερος ηλικιακά στην κατηγορία του !) πέτυχε δύο σημαντικές νίκες στα προκριματικά και για πρώτη φορά μπήκε στο Κυρίως Ταμπλό στα Μονά (U12) !!!

Οι παραπάνω επιτυχίες επιβεβαιώνουν και ενισχύουν την εξέχουσα θέση που κατέχει ο ΦΦΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ σε πανελλαδική κλίμακα στις κατηγορίες JUNIORS τα τελευταία χρόνια και μας οπλίζουν με ακόμα περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ανάδειξη του αθλήματος του τέννις!

Ως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ που διαθέτει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ JUNIORS στη Λαμία και στη Φθιώτιδα, νιώθουμε υπερήφανοι που καταφέρνουμε μέσα από την αντισφαίριση και αναδεικνύουμε και προβάλλουμε την πόλη μας και το νομό μας!

Συγχαρητήρια στον προπονητή των Αγωνιστικών μας τμημάτων Στέλιο Μπικάκη και στην προπονήτρια των Ακαδημιών μας Δέσποινα Γιουβάνη για την υπεύθυνη και υψηλού επιπέδου δουλειά τους !!!