ΠΑΣ Λαμία: Απόψε σημαντικό παιχνίδι στο AEL FC Arena

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 12:02 ΠΑΣ Λαμία: Απόψε σημαντικό παιχνίδι στο AEL FC Arena

Χωρίς Καραγκούνη και φιλάθλους στη Λάρισα - Απαγορευτικό Βασιλειάδη στη μετακίνηση φιλάθλων...

Με το Φακούντο Μπερτόγλιο να περιλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή, η Λαμία μετέβη στη Λάρισα όπου στο AEL FC Arena απόψε, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της  Super League Σουρωτή θα αναμετρηθεί με την ομάδα του θεσσαλικού κάμπου.

Ο Μάκης Χάβος είχε σε ατομικό πρόγραμμα μέχρι την Πέμπτη τον Αργεντινό που αποτελεί βασικό ατού των «κυανόλευκων» στη μεσαία γραμμή, ενώ στην αποστολή τελικά συμπεριέλαβε 19 άτομα. Μέσα σε αυτά είναι και οι Ρόμανιτς, Τσούκαλος, αλλά και ο Πλιάτσικας που απέναντι στην ΑΕΚ έδειξε ότι άφησε πίσω τις δύσκολες μέρες με τους τραυματισμούς. Αντίθετα μεγάλος απών είναι ο Θάνος Καραγκούνης που κουβαλάει τα «χτυπήματα» από το ματς με τον ΟΦΗ.

Η αποστολή:

Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Οσμάν, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Στην αντίπερα όχθη θα βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέρυσι βοήθησαν σημαντικά τη Λαμία για την παραμονή κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Φραντζίσκο Μεντίνα Λούνα ή πιο απλά Πίτι και τον Νόε Ακόστα Ριβέρα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι από τους βασικούς παίκτες των βυσσινί για 3η περίοδο είναι και ο Άντονι Φατιόν που έχει πετύχει το ένα από τα τρία γκολ της ΑΕΛ τη φετινή σεζόν.

Η αποστολή της Λάρισας για το ματς με τη Λαμία:

Κρίστινσον, Παϊτέρη, Μπέρτο, Μόρα, Γκόλια, Γρομητσάρη, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Λεοζίνιο, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Σαχίτι, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν και Νούσιο.

Εντωμεταξύ από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι έπειτα από αίτημα την Παρασκευή (19-10-2018) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε σχετική απόφαση από τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία «απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964» στη Λάρισα, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964» ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (20-10-2018) και ώρα 20.30 στο γήπεδο «AEL FC ARENA», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Θυμίζουμε ότι το κυρίως πιάτο της 7ης αγωνιστικής, που είναι αφιερωμένη στην εκστρατέια κατά του ρατσισμού, θα διεξαχθεί το Σάββατο, καθώς υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια, ενώ τρία θα γίνουν την Κυριακή και ένα τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ στο πλαίσιο του Σαββατιάτικου αγώνα με τη Λαμία, θα υποδεχθεί 12 πρόσφυγες, οι οποίοι ήταν νικητές ποδοσφαιρικού τουρνουά που διοργανώθηκε από την Προσφυγική Δομή του Κουτσόχερου.

Η αγωνιστική της Super League Σουρωτή:

Σάββατο 20/10

16:00 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: Διαμαντόπουλος (Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου)

18:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Φωτιάς (Καραγκιζόπουλος, Νικολακάκης)

19:00 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: Γρατσάνης (Κολοσιώνης, Διπλάρης)

20:30 Λάρισα-Λαμία: Κομίνης (Σινιοράκης, Σίπκας)

Κυριακή 21/10

18:15 Λεβαδειακός-Ξάνθη: Βρέσκας (Κωνστάντιος, Ψαρρής)

19:00 Άρης-ΠΑΟΚ: Ντοβέρι (Τεγκόνι, Περέτι)

20:30 ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Σέζος (Κουρομπύλια, Δημόπουλος Ν.)

Δευτέρα 22/10

19:00 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης: Τσαμούρης (Νικολαΐδης, Πάτρας)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση