Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας "Στα χνάρια του Δευκαλίωνα" 2018

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 23:59 Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας "Στα χνάρια του Δευκαλίωνα" 2018

Από την οργανωτική επιτροπή του Ορεινού Αγώνα Δρόμου "Στα χνάρια του Δευκαλίωνα", έγινε γνωστό ότι ο κλασικός πλέον αγώνας θα διεξαχθεί για το 2018.

Η ανακοίνωση:

"Ενημερώνουμε  τους φίλους  του κλασσικού πλέον αγώνα  τρεξίματος  ‘’Στα χνάρια του Δευκαλίωνα’’  ότι ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί για το έτος 2018.
Ως διοργανωτές με αίσθημα ευθύνης  θεωρούμε ότι έχουμε καταφέρει μέσα σε λίγα  χρόνια να ανεβάσουμε το επίπεδο του αγώνα αρκετά  ψηλά. ‘’Τα χνάρια του Δευκαλίωνα’’  είναι μία διοργάνωση που ξεκίνησε από μία ιδέα  και μια αγάπη τόσο για το κλασσικό αθλητισμό όσο και για τον ιστορικό τόπο μας. Βλέποντας τον αγώνα να μεγαλώνει  κάθε χρόνο σε συμμετοχές  αλλά παράλληλα να μεγαλώνει και σε απαιτήσεις , προκειμένου να ανταποκριθούμε  κρατώντας το επίπεδο ψηλά, χρειαζόμαστε  υλικές και ψυχικές δυνατότητες τις οποίες δυστυχώς δεν έχουμε  την παρούσα χρονική στιγμή.
Ευχόμαστε στο μέλλον να υπάρξουν ξανά οι συνθήκες για την πραγματοποίηση της συνάντησης των φίλων του αθλητισμού και όσων λατρεύουν τον όμορφο και ιερό τόπο των Δελφών, πιο οργανωμένα και ακόμη πιο δυνατά
".