Δύο ομάδες στη Νέα Μαγνησία Λαμίας με το ίδιο όνομα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 18:12 Δύο ομάδες στη Νέα Μαγνησία Λαμίας με το ίδιο όνομα

Από τον Ιωνικό Νέας Μαγνησίας Λαμίας 2010, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία σημειώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Ιωνικό Νέας Μαγνησίας Λαμίας που έχει έτος ίδρυσης 1992.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. και τα μέλη του Αθλητικού Σωματείου «ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 2010», στα πλαίσια της επαναδραστηριοποίησης του «ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ» με έτος ίδρυσης το 1992, σας γνωστοποιούμε ότι υπάρχει σαφής διαχωρισμός και διάκριση των προαναφερθέντων σωματείων, προς αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης και παρανόησης.

Ο «ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 2010» αν και προσπάθησε πολύ, με λογικά επιχειρήματα και πολλές συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους, να αποτρέψει την δημιουργία δύο ομάδων με το ίδιο όνομα στην μικρή συνοικία της Νέας Μαγνησίας, δεν μπόρεσε να το καταφέρει.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ λοιπόν ο «ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 2010», την αδιάκοπη πορεία και αξιόλογο έργο του, από την σύστασή του έως και σήμερα, με στοχοπροσήλωση και μοναδικό γνώμονα την συστηματική καλλιέργεια & ανάπτυξη των αθλητικών δυνατοτήτων και την επίτευξη αθλητικών διακρίσεων, προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες και φίλαθλο πνεύμα μεταξύ μελών & αθλητών.

Η στήριξη και αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια, κίνητρο & δύναμή μας...

Σας ευχαριστούμε!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση