ΠΑΣ Λαμία: Πρωινή προπόνηση πριν τις εργομετρικές εξετάσεις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 17:39 ΠΑΣ Λαμία: Πρωινή προπόνηση πριν τις εργομετρικές εξετάσεις

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η εβδομάδα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία.

ΟΙ παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, καθώς όσοι αγωνίστηκαν με την Τρίπολη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση και της ασκήσεις μυικής συναρμογής, έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και αγωνιστικά τετράγωνα και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με διπλό.

Ο Μάκης Χάβος φρόντισε να δώσει τα συγχαρητήρια του στους ποδοσφαιριστές του για το πάθος και την αποφασιστικότητα που έδειξαν στον χθεσινό αγώνα με την Τρίπολη, όπου η ομάδα αγωνίσθηκε για περισσότερα από 65΄με 10 παίκτες.

Το χθεσινό παιχνίδι θύμισε πολύ το πρώτο ματς που έδωσε ως προπονητής της Λαμίας απέναντι στον Ατρόμητο, το οποίο είναι και το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο γνώρισε την ήττα. Με άλλον αέρα και διάθεση και μαθαίνοντας από τη σημασία των λεπτομερειών, θα διεκδικήσει η ομάδα το καλύτερο στον αγωνιστικό Γολγοθά που ανέβει με τρία εκτό ςέδρας παιχνίδια (Πανιώνιο, ΑΕΚ, Ολυμπιακό) και ένα εντός με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν για αύριο και μεθαύριο έχουν προγραμματιστεί εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι χωρισμένοι σε γκρουπ.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση